香港寵物小精靈村落 論壇

加入
查看: 1490|回復: 12
打印 上一主題 下一主題

睇戲遇到低能兒童

講起都火滾~同班fd去睇新戲[鬼差]~點知坐係我後面條友係咁講:我一早估到晒啦~之後係咁呀麻....我都唔怕.......
本來無乜野~但最煩係佢又開埸至落埸都不停咁講呢句~佢旁邊條女仲要讚佢:你好另呀~一定可以做編劇...........聽完我O左嘴= ="
我另轉頭望住佢~佢條女即話:唔好講................唔夠5分鍾就係咁....... : 好野~我估中左啦~yeah........

一完埸~我即跟住佢後面~係咁重復個對白大大聲咁講俾佢聽仲狂鬧x佢........睇佢幾時轉頭一同我嘈~我就打爆佢.......
鬧左成兩分鍾到~行到電梯就算~跟住走......
真係未見過呢d咁低能既低能兒童~唔知大家有冇見過呢?  我係係銅鑼灣間[皇室堡]度睇 =0="

ps: [鬼差]真係唔錯~絕唔係爛片.........值得推舉 -
照這個情況來看究竟誰才是比較有問題的呢...
回復

好像是[他]=-="!!
回復

原帖由 Michael198713 於 5/3/2007 22:49 發表
一完埸~我即跟住佢後面~係咁重復個對白大大聲咁講俾佢聽仲狂鬧x佢........

親愛的高級知識份子
你真的好高級啊!=.=
回復

一完埸~我即跟住佢後面~係咁重復個對白大大聲咁講俾佢聽仲狂鬧x佢........睇佢幾時轉頭一同我嘈~我就打爆佢.......
鬧左成兩分鍾到~行到電梯就算~跟住走......

真係未見過呢d咁低能既低能兒童~唔知大家有冇見過呢?  我係係https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/viewthread.php?tid=35359度睇 =0="

回復

原帖由 Michael198713 於 5/3/2007 22:49 發表
講起都火滾~同班fd去睇新戲~點知坐係我後面條友係咁講:我一早估到晒啦~之後係咁呀麻....我都唔怕.......
本來無乜野~但最煩係佢又開埸至落埸都不停咁講呢句~佢旁邊條女仲要讚佢:你好另呀~一定可以做編劇...... ...

睇緊戈陣直接叫佢地唔好講野咪得-_-'搞咁多野為乜....看起來有問題那個是你.........
回復

第一手真相
叫十q咪算lo
回復

原帖由 綿羊 於 6/3/2007 17:41 發表

羊哥!!
比個Good 你!!
非常好!!

有問題果個
我地已經知係邊個學術權威a_a
回復

原帖由 綿羊 於 6/3/2007 17:41 發表

XDDD

回復

一山還有一山高,樓主小心

登錄/註冊後可看大圖
回復