香港寵物小精靈村落 論壇

加入
樓主: keroro6543
打印 上一主題 下一主題

[原創] 垃圾堆田區(快找版主刪除吧,礙眼的一帖)

回復

原帖由 keroro6543 於 15/3/2008 03:16 PM 發表

我知,我係take张纸來記低他果日的發帖数,並减需要的帖数               那公式

那即是要人灌水喔
我認為這方法不好
要是要幫人做就不要有這些限制嘛
回復

[quote]原帖由 keroro6543 於 15/3/2008 03:16 PM 發表

我知,我係take张纸來記低他果日的發帖数,並
回復

原帖由 冰火 於 15/3/2008 05:46 PM 發表

高層們得閒理你嗎?
此外,整得比你好x^n既人從不收費
你卻弄得差過別人且收費
想搞啥鬼?革命嗎?

我有弄得差過別人咩?d大陸人話我弄得好    係你自己品味差姐 ,你又識5識整呀,垃圾!
回復

原帖由 keroro6543 於 15/3/2008 06:34 PM 發表

我有弄得差過別人咩?d大陸人話我弄得好    係你自己品味差姐 ,你又識5識整呀,垃圾!

投訴你的工作
我找別個去處理吧,嘿
不過你弄得不是差
但也不是好
就算是好
也不應該收費
識就識啦
但幫人整就點都唔會收錢囉^^
回復

樓上太激了
雖然收費是比較離譜
但既然他有自己的做法
而大陸人又覺得他做得很好的話
就由他吧......

不過我也覺得你弄得不算好,別說其他人不懂做就是垃圾
其他人的品味和某一些大陸人不同
他們的要求不只是要張ID-card,而是想有張漂亮而且不用付出而得到的ID-card
請不要用你和大陸人做標準,你硬是要這樣的話,請到各大陸論壇幫人做ID-card
我們接受不了這種【普通】的ID-card和你這個......難聽一句-EQ低的人來幫忙做ID-card

以上為偶的意見,不喜歡的話你當這堆字隱形,繼續幫人做ID-card
回復

原帖由 keroro6543 於 15/3/2008 06:34 PM 發表

一山還有一山高
佢地未見過真係靚既
又可能佢地見過咁多張張入面係你果張最靚
最後
我只能說你既技術真係好差
太多方面有問題
人地話下你好就唔好成日覺得自己係最好
曠闊下你既眼光先好話人
回復

樓主的簽名別太過份喔....
大家5好去呢個論壇 http://zeroray.3forum.hk/index.php ,極度低能智士去的地方

要幫我們宣傳麼?玩人身攻擊麼什麼是低能智士 ?

那麼你自行去看看別人弄的卡吧..
要不然就問許在這壇弄卡的人,借他們的卡
再給你說的那些大陸人看,看他們說誰的好吧..

不說質素上的問題....
既然不是有很特別的賣點...
為何別人不找其他自願熱心免費的人弄而要找你(還是要收費?)

回復

大家5好去呢個論壇 http://zeroray.3forum.hk/index.php ,極度低能智士去的地方

啥?
對rayz有不滿嗎?
可是你的id要收費真的很過份吶,你能說自己的態度很好?

我去左,好多人都去左,啥不見我們是極度低智能士?
你這個受唔到氣的小混混還是回大陸賣鞋吧

回復

老實說句:
你做得好差兼且要收費同埋態度超差,大陸人未見過比你d id-card靚ge card先話靚,5好以為比人讚過可以就係度曬命

你參考下三刀吧!人地做得靚又5駛收費兼且資料齊全,所有人物,圖樣都有齊,你諗下你自己果d靚5靚得過三刀果d吧!
https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/viewthread.php?tid=39693&extra=page%3D1

以上為發牢騷

回復