香港寵物小精靈村落 論壇

加入
查看: 2670|回復: 8
打印 上一主題 下一主題

[求助] 2條問題 thx

嗯...
1. 話說家中是無線上網的 (ipod可用家中的wi-fi)
   我想問點解我nds上不到的呢...? (好似好蠢的問題...)
   nds search不到我家的wi-fi...y?有無得搞搞?

嗯...呢個about game既
2. 我想問三頭惡龍點先可以有惡之波動呢?

高科技我不懂了=3="
2.可由心金銀魂傳一條識惡之波動嘅男性NO.24

登錄/註冊後可看大圖
/NO.336

登錄/註冊後可看大圖
到BW
因為前作是用技能機就能學到了....
於是到了BW再同女性惡龍生蛋,出來的惡龍就能遺傳到惡之波動了...
回復

除左傳機..仲有冇方法= =?
回復

高科技我不懂了=3="
2.可由心金銀魂傳一條識惡之波動嘅男性NO.24

登錄/註冊後可看大圖
/NO.336

登錄/註冊後可看大圖
到BW
因為前作是用技能機就能學到了....
於是到了BW再同女性惡龍生蛋,出來的 ...
C_cHuNxD 發表於 24/10/2010 10:37 PM

thx...aucy search不到前作是用技能機學這回事....
or是我唔識用,,? thx,anyway
咁咁咁...惡之波動+大地之力呢?

順手討論一下配招@@(見多數都標配沒討論...)
飯:奮起+逆鱗+惡波+火放/大地之力? (好似都好標..)
專愛:流星群+咬+蜻蜓返+大字燒/火放?

仲有其他呢@@
不知雙刃頭有無用途?
回復

嗯...
1. 話說家中是無線上網的 (ipod可用家中的wi-fi)
   我想問點解我nds上不到的呢...? (好似好蠢的問題...)
   nds search不到我家的wi-fi...y?有無得搞搞?

嗯...呢個about game既
2. 我想問三頭惡龍點先 ...
小流* 發表於 24/10/2010 10:32 PM

1.router set用WEP
回復

1.router set用WEP
大個仔係我 發表於 24/10/2010 11:47 PM

請問是哪裡set呀....電腦or nds?
thx
回復

惡波+地力無法並存
地力可用沙漠蜻蜓遺傳
回復

請問是哪裡set呀....電腦or nds?
thx
小流* 發表於 26/10/2010 05:04 PM

電腦
你上返router果頁改
回復

惡波+地力無法並存
地力可用沙漠蜻蜓遺傳
edmondho710 發表於 26/10/2010 05:58 PM

很遺憾沙漠蜻蜓這隻地龍系只是昆蟲類
遺傳地力予三頭龍的責任只能落於地龍
回復