香港寵物小精靈村落 論壇

加入
查看: 4223|回復: 29
打印 上一主題 下一主題

救援隊之神獸必捉大法非金手指

条件:1.于神兽战时队伍人员大于等于3人;
        2.神兽可由队长近身一击打死;
操作:1.将队伍人数减少到2人,即让多出的人离队
          打开菜单,选菜单里的第三项“队伍”,再选第三项“わかれゐ"。
        2.队长干掉神兽,收服。

(我用此方法捕捉了三神鳥,三神獸,成功率99%。

對古拉顿似乎無效 對海皇牙,路基亞,凤凰,夢夢均有效)
對古拉顿係完全無用-.-  3神鳥捉左 -.-
回復

[E-FeB]死...!我打左三鳥...點算....
回復

咁天空龍呢?有冇人試過?

仲有= =我捉唔到第一個迷宮D蟲同波波......狂響3F走來走去都捉唔到...
回復

冇記錯係要打完天空龍先得=.=
回復

爆左機lu=.=...算唔算打左呀= =?
回復

我想知 普通d野生 寵物小精靈點捉 -.- 我想捉371果隻藍色小龍 會進化做 373果隻 -.-紅色翼 藍色身果隻-.-
回復

我捉到佢

唔記得響邊度捉...

你買晒所有地未呀?不過都唔係咁易捉...我想捉第一個迷宮D蟲同波波到而家都捉唔到

入面有寫到邊塊地架啦

登錄/註冊後可看大圖

仲有...我有次見到卡比獸...數量極少...響打暗系個洞o既11同12樓出....不過我捉唔到~我已經有塊地架啦

[ Last edited by Helluin on 2005-11-30 at 06:14 PM ]
回復

呢塊地我係 果個買地圖果度唔知點解搵唔到=0=
回復

買晒佢就得啦=.=.....一定有架

隻野響龍洞會有.....

o岩o岩響龍洞捉左隻迷你龍XDDD...而家小鋸鱷同佢都係響龍洞捉o既...

不過隻迷你龍仲未加入= =...要過晒個迷宮...
回復