香港寵物小精靈村落 論壇

加入
查看: 5409|回復: 2
打印 上一主題 下一主題

第1次玩,有小小問題....(空之)

我頭先睇人地既回覆....話主角進化要等瑪納菲加入同開啟某新迷官

我想問下瑪納菲姐係邊個?同佢幾時先出現?

開啟某新迷官<<<<<係邊到開嫁?

主角<<<<<我想問一開始你選既同伴算唔算叫主角?

唔該哂........
我想問下瑪納菲姐係邊個?
瑪納菲=全國490

登錄/註冊後可看大圖

同佢幾時先出現?
打完惡夢獸之後過幾日會自動出現加入
開啟某新迷官<<<<<係邊到開嫁?
瑪納菲加入後過幾日會自動開(瑪納菲會走過黎同你講)
主角<<<<<我想問一開始你選既同伴算唔算叫主角?

*補充:當主角可進化,果2個圈圈熊會自動走黎同你講~
回復

D情節好似係random咁出ga ma=__=''
我岩岩完成左拎蛋個新洞(隻蛋係manaphy黎)...即係之前要同向日葵花講野.
冇咩特別事既話第2日先再同佢講...又或者另外既會出現ga..
你跟呢到玩就得啦
仲有..你話第一次玩...記住要完成一周目..之後到二周目會見到manaphy
你完成二周目先進化啦~~唔使咁煩
https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/viewthr ... &extra=page%3D3
回復