香港寵物小精靈村落 論壇

加入
查看: 1788|回復: 17
打印 上一主題 下一主題

魔王隊 xsk

登錄/註冊後可看大圖

赫拉赫羅斯 (涉谷有利)
252a252sp6hp
+攻-特攻
專愛圍巾
岩崩 百萬虫大角 地震 近身拳擊  <

登錄/註冊後可看大圖
純物攻手

登錄/註冊後可看大圖

寶石海星  (科魯法蘭)
252hp8sp158d92sd
+防-物攻
剩飯
高速旋轉 沖浪 十萬伏特 自我再生 <

登錄/註冊後可看大圖
物防手防鯉龍

登錄/註冊後可看大圖

巨鉗天蠍  (康勒特)
252hp8sp132d98sd
+防-特攻
剩飯
地震 飛燕疾擊 石礫 鳥棲 <

登錄/註冊後可看大圖
放岩釘手+物防手

登錄/註冊後可看大圖

古蜻蜓  (古雲達魯)
252sa252sp6sd
+速度-物攻
特性為有色眼鏡
專愛眼鏡
虫嗚 空氣切割 覺醒草 夢話<

登錄/註冊後可看大圖
抄人既古蜻蜓 ..感覺不錯xd

登錄/註冊後可看大圖

奉神犬  (龍札克)
252a252sp6hp
+速度-特攻
生命玉
神速 熾熱推進 雷之牙 咬碎<

登錄/註冊後可看大圖
物攻手+擋火

登錄/註冊後可看大圖

蝸牛獸  (根達)
252hp154d104sd
+特防-物攻
剩飯
沖浪 冷凍光 自我再生 劇毒 <

登錄/註冊後可看大圖
特防手+劇毒手

呢隊既靈感係黎自於今日是魔王呢套動畫

登錄/註冊後可看大圖

精靈隔離既名我諗有睇既人都知咩黎

登錄/註冊後可看大圖

係6個好kawaii既角色

登錄/註冊後可看大圖
+我的最愛

登錄/註冊後可看大圖

呢隊既勝率暫時係 ..... orz ..

登錄/註冊後可看大圖

但係係我最比心機整

登錄/註冊後可看大圖
原因係...(轟
大家狠評!!
突然想起你隊遇上輕快草冰的河童會怎樣xsk

看完有種xsk了的感覺
回復

突然有種後悔的感覺...
後悔叫你去看今日是魔王...orz

原帖由 nelson0908 於 7/8/2008 12:59 PM 發表
突然想起你隊遇上輕快草冰的河童會怎樣xsk

看完有種xsk了的感覺

用火狗擋草冰不就好了嗎?(天音:你傻,仲有沖浪
要是他真的對上了就只好認命吧
回復

原帖由 yin_yin1992 於 6/8/2008 05:27 PM 發表
突然有種後悔的感覺...
後悔叫你去看今日是魔王...orz

用火狗擋草冰不就好了嗎?(天音:你傻,仲有沖浪
要是他真的對上了就只好認命吧

點解後悔XSK ..
真係冇諗過河童喎xsk ..必死的xsk..
有咩解決方法><
回復

荷葉鴨的話甲蟲蜻蜓都應付有餘了。
反而這隊嚴重不抗飛,一些熱門飛行如蜻蜓肥雀打起游擊這隊都不會好受。
回復

原帖由 pocket223 於 6/8/2008 07:35 PM 發表
荷葉鴨的話甲蟲蜻蜓都應付有餘了。
反而這隊嚴重不抗飛,一些熱門飛行如蜻蜓肥雀打起游擊這隊都不會好受。

我好多隊都唔抗飛xsk ....抗飛都係得雷公-.- .. 有咩好抗飛呢..
回復

怪力甲蟲的地震換追擊捕殺鬼系
寶石海星的特防努力不怎樣有用,速度加至270,其餘物防
巨鉗天蠍的特防努力轉物攻
古蜻蜓的覺醒草可換走
風速狗的道具轉物攻專愛

這隊無特盾,擋不到地岩+冰的聯合強轟,也比較怕馬狃拉,巨沼怪,寶石海星,催眠耿鬼
回復

蜻蜓醒地我會覺得較好
夢話做什麼
PS.甲蟲為啥係涉谷有利
回復

因為是投球蟲囧
你那條鼻涕蟲是特防盾的話可試試鏡反
回復

原帖由 其琪 於 8-8-2008 02:23 發表
因為是投球蟲囧
你那條鼻涕蟲是特防盾的話可試試鏡反

物防盾都可試鏡反的,