香港寵物小精靈村落 論壇

加入
查看: 2182|回復: 6
打印 上一主題 下一主題

打Boss要幾lv >.<

我是玩闇之探險隊的~
現在41lv,主角是火稚雞,而同伴是水躍魚~
我想問一問:
1.打鬼盆栽(Chapter 14的boss),要幾lv先好打?
2.打多刺菊石獸2只,鐮刀盔1只(Chapter 18的boss),要幾lv打?
3.打寶石眼6+夜遊神(Chapter 19的boss),要幾lv打?
4.打暗黑才(Chapter Final的boss),又要幾lv?

另外,
主角和同伴點先可以進化?
我lv39爆機 我用草苗龜同火球鼠
不過最後個boss好煩 成日話乜IQ唔夠 出唔到招
建議帶睡覺種只子去打 會簡單好多

要睇你用邊2隻玩啦
回復

thx~
不原來39lv都打得爆(家)? 我真係唔知~
回復

頭像被屏蔽
回復

....
咁勁~  
回復

我就小火龍37Lv+水躍魚37Lv打暗黑的時候,我兩隻都猛火+激流的,我就用一粒すいみんのタネ睡眠種子,再連用水之波動 +火焰噴射勝的。

另外,你話主角和同伴點先可以進化;

1.要打勝No.491ダークライ
2.要No.484パルキア加入
3.等No.490マナフィ回來後,會說有一個迷官Ps:不用去的.

還有,暗黑不是怕火是格http://pokemon.aucy.com/nds/pokemon.php?n=483

回復

如果你要進化,你要捉左珍珠獸先
要打爆機後
我now都98lv lu!!!!

回復