香港寵物小精靈村落 論壇

加入
查看: 2355|回復: 7
打印 上一主題 下一主題

[原創] 愐賤暫2007

可愛既2007年終于結束拉~~~
不過~~我萬萬無林過~~~我踏入08年講既第一句說話竟然繫:無計嘎~~~
正如師父所講~~呢句說話~~涵蓋左我對去年既無奈同埋來年既感嘆(原話繫來年既冀望)~~好費解~~

話說~~2006年既12月31號晚上~~不甘寂寞既李城~~師父同我三個人好不甘寂寞甘去左不甘寂寞既中華廣場倒數~~迎接所謂既新年~~當晚10點幾~~我地就已經繫中華廣場附近遊遊蕩~~~人山人海~~可惜~~最后竟然完全無倒數既鍾聲~~取而代之既繫隔離一群年青人既疾呼:10、9、8、7、6、5、4、3、2、1~~新年快樂(原話HAPPY NEW YEAR)
于是~~~我地又好不甘寂寞甘去行左不甘寂寞既?#124;川路~~~最后走過江灣橋就拜拜~~~終于~~不甘寂寞既三個年青人好寂寞甘反屋企覺覺豬咯~~~好費解~~

1月12號~~村落迎來5週年既大慶典~~雖然無搞大型活動慶祝~不過~~齣左分特別企劃~~囬顧寵小精靈電影既10週年~~呢片特別企劃做到我一隻積甘~~好費解

之后接落來既日子就都繫甘咯~~攷左一次5知為乜既攷試~~羅左一個5記得點樣既成績就開始我地自願為原則~必要為基礎既高三補課~~可惜~~~我繫一個點樣既人大傢都知道~~正如PETER所講~~想食就食~想訓就訓咯~~好費解~~

2007年既2月7號~~繫甘大個人以來~~第一次有人記得我既生日~~隻衰女包同我搞左一個超瘋狂既生日會~~繫小賣部~~手撕

評分

參與人數 1金幣 -5收起 理由
Harpuia-5小豬,沒排版要扣分哦=W=

查看全部評分

睇完既我都好費解....
anyway 有寫日記真好
回復

回復

怎麼﹐原來你也有師父啊?
回復

原帖由 pig 於 1/1/2008 09:45 PM 發表

其實我都無寫日記嘎~~隻系琴晚不斷回憶到炸~~~

記憶力真好
幾月幾號都可以咁清楚
回復

原帖由 莫邪 於 1/1/2008 10:49 PM 發表
怎麼﹐原來你也有師父啊?

果個人因爲功夫好厲害~~所以全級人都叫距做師父
回復

點解咁多"好費解~"?
真係令人好費解~

原來pig這麼強的..
我表哥貌似是讀華南理工的說