香港寵物小精靈村落 論壇

加入
查看: 597|回復: 3
打印 上一主題 下一主題

[D/P]請幫手看看的說~!thx~!

本人第一次計這些
不太明
so想請各位幫手看一下
感激不盡!

1.

登錄/註冊後可看大圖
種族值HP : 68攻擊 : 90防禦 : 65特攻 : 50特防 : 55速度 : 82
個體值性格:冷靜
HP :13~15+特攻-速度
攻擊 :18~19
防禦 :13~15
特攻 :9~11
特防 :13~15
速度 :8~10
2.

登錄/註冊後可看大圖
種族值HP : 84攻擊 : 86防禦 : 88特攻 : 111特防 : 101速度 : 60
個體值性格:固執
HP :輸入不正確: (如數值、性格、個性)+攻擊-特攻
攻擊 :輸入不正確: (如數值、性格、個性)
防禦 :輸入不正確: (如數值、性格、個性)
特攻 :28~31
特防 :10
速度 :27~28
唔知點解個身體個到照入佢話我唔正碓-.-"

未計之前係咁
LV:54
HP:173
攻擊:128
防禦:122
特攻:126
特防:119
速度:84

登錄/註冊後可看大圖
種族值HP : 85攻擊 : 120防禦 : 70特攻 : 50特防 : 50速度 : 100
[table][tr][td=2,1,300]個體值[/td][td=1,1,200]性格:浮燥[/td][/tr][tr][td=1,1,50]HP : [/td][td=1,1,250]12~13[/td][td]性格無修正[/td][/tr][tr][td=1,1,50]攻擊 : [/td][td=1,1,250]23~24[/td][/tr][tr][td=1,1,50]防禦 : [/td][td=1,1,250]輸入不正確: (如數值、性格、個性)[/td][/tr][tr][td=1,1,50]特攻 : [/td][td=1,1,250]25~27[/td][/tr][tr][td=1,1,50]特防 : [/td][td=1,1,250]3~4[/td][/tr][tr][td=1,1,50]速度 : [/td][td=1,1,250]輸入不正確: (如數值、性格、個性)
[/td][/tr][/table]都係唔知點解有不正碓

原本係

Lv48  HP145  AT131  DF91  SA64  SD54  SP118

小弟無特別去升努力值的說~
希望大家幫手睇下
同埋比下d配招議見~
感激不盡~!

相信是過關隊,努力值亂升以致不能查出實際個體值

爆機後再訓練一個對戰用隊伍吧
回復

咁我想問下淨係第一隻點...囧...
本人連個體好唔好都唔知...
回復

原帖由 消月 於 20/1/2007 12:45 發表
咁我想問下淨係第一隻點...囧...
本人連個體好唔好都唔知...

單看性格已經不行,個體值也並不可觀
個體值好不好是沒定義的,有人認為全31好,又有人認為只要重要能力有高個體就可......

另外,要詢問個體值的話請到鑽石、珍珠專區吧,把這主題移過去好了
回復