香港寵物小精靈村落 論壇

加入
查看: 8154|回復: 93
打印 上一主題 下一主題

[網絡充斥

究竟是否真的這樣?

給大家一些例子吧...
原帖由 XXX 於 X/X/X X:X 發表
我做sit up一次做到150-200
掌上壓就50-75
這是一個13歲的會員說的

用常理推測一下是否可能吧
1min只可push up89下   真係小   [轟
sit up 就60多下左右la
同樣是一個13歲的會員說的
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
我初時對以上兩個帖子所說的都半信半疑..還意為是自己見識少而已

怎料一次跟朋友閒談掌上壓和SIT-UP..並提及以上兩個帖子..它們都當是笑話

堅持地說是不可能..我突然像被點醒了似的..知道被騙了...

想不到我誠懇地問人..人家會虛偽地回答~.~
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
另一位13歲會員的帖子
原帖由XXX於 X/X/X X:X 發表
13歲180以上算唔算高呢.......
雖看似是一個問句..可是不難看出在暗示自己

究竟是否現在小學的教育出現了問題?
以上種種僅是冰山一角而已..還有甚麼拿別人的相片來說是自己..相信也遇過吧

大家來正視一下這個問題吧=)
世上無其不有....可能係真呢,有個F1都高過我丫(雖然偶很矮的說=v=||)

如果我講15歲入U,你信唔信丫?  9成都唔信la,但係真有其事

不過我唔可以100%否定你的見解,因為有好多人真係會以為響網上面講過就唔洗負責任- -

edit:打錯字
回復

全部抄post @o@"""

個post係你錯~XD
你冇講係一分鐘做幾下
人地大可以話一年做500下都得@@

有欺騙者就會有被騙者
看看你是二個中的什麼角色了\=]

回復

樓主真係唔信我咩><
心淡><
我一分鐘做到80幾下有咩出奇><
我成日都去跑步..swim...
都可算係一個運動既人...
而且我用80幾度係1分鐘做到又唔出奇la
你真的俾人騙左了....係俾你果d fd騙左
不過我想你地冇乜做運動既人想唔到可以咁la
回復

我做sit up一次做到150-200
掌上壓就50-75
他好像沒說是1 min.內做了這麼多...
2秒做一下也不過3-4min.罷了...
回復

原帖由 奇異 於 27/8/2006 17:07 發表
樓主真係唔信我咩><
心淡><
我一分鐘做到80幾下有咩出奇><
我成日都去跑步..swim...
都可算係一個運動既人...
而且我用80幾度係1分鐘做到又唔出奇la
你真的俾人騙左了....係俾你果d fd騙 ...
這就要看你做的是不是「push up」了
「80幾度」即怎樣...??
回復

其實我覺得最大問題係d小朋友真係信網上d流料._.
例如人地話睇《放學ICU》可以降智商
個個都去信._.

我覺得而家D人真係冇咩批判能力
回復

90度就真係純正push up
回復

form one仔180也未必是沒可能
也有人不信我的高度的=.=
至於push up我就不清楚你們男性的能力=.=
回復

原帖由 (ABC)ting 於 27/8/2006 19:22 發表
form one仔180也未必是沒可能
也有人不信我的高度的=.=
至於push up我就不清楚你們男性的能力=.=
180一定有人會係咁
視乎佢既血統~身活而定~
回復