香港寵物小精靈村落 論壇

加入
查看: 3520|回復: 51
打印 上一主題 下一主題

我的隊伍

我是新手...對努力值等都不太了解...希望大家可以比d意見我

班吉拉 燕返 地震 岩崩 龍舞

噴火龍 火焰(/熱風好d?) 燕返 地震 龍舞

化飛 燕返原始之力 地震 舍身

啟暴龍 電磁波 10w 火焰 冷凍光

寶石海星 精念 滑浪 冷凍光 10w

耿鬼 食夢 惡夢 催眠 同行者

ps:龍舞同地震成日都重複左...係咪換第2d招好呢..?-
原帖由 SaM 於 27/7/2006 07:10 發表
我是新手...對努力值等都不太了解...希望大家可以比d意見我

ps:龍舞同地震成日都重複左...係咪換第2d招好呢..?-
<<<<ok

<<<<如果你玩物攻,就唔洗用火招
如果你想利用特性用火招,就玩特攻吧~
火換做原始之力

<<<<ok

<<<<你想玩攻還是防的??= =

<<<<ok

<<<<催眠得60命中,一miss左就冇得玩...
玩全特攻吧~
10萬伏特+精念+火之拳+冷凍拳

ps:龍舞同地震成日都重複左...係咪換第2d招好呢..?
<<<<唔係...

=====================================
錯區了
回復

其實我對覺醒之力唔太認識...所以我隻噴火龍唔知點玩好

啟暴龍方面...我只不過係認為佢速慢所以先用電磁波...

仲有耿鬼點先可以學識D火牶冰拳..

抱歉我問既問題好似太多了...
回復

原帖由 SaM 於 27/7/2006 13:23 發表
其實我對覺醒之力唔太認識...所以我隻噴火龍唔知點玩好

啟暴龍方面...我只不過係認為佢速慢所以先用電磁波...

仲有耿鬼點先可以學識D火牶冰拳..

抱歉我問既問題好似太多了...

用高速x動

耿鬼(女)和一隻 比華拉(學了火牶冰拳)(男)生蛋 就有

回復

原帖由 ~小鋸鱷~ 於 27/7/2006 13:47 發表

用高速x動

鬼斯有拳ma?
回復

乜有咩.....BUT睇呢度http://gyarados.no-ip.org/index2.htm無既...

仲有額外既問題...用學習機器升LV比起自己升係咪廢D ?

回復

原帖由 ~小鋸鱷~ 於 27/7/2006 13:47 發表

用高速x動

耿鬼邊可以同比華拉生蛋= =

耿鬼要學3拳要傳去EM到學
回復

佢有100速....咁都叫慢??

>>orz , 是80

<<<<催眠得60命中,一miss左就冇得玩...
玩全特攻吧~
10萬伏特+精念+火之拳+冷凍拳

>>沒替身?沒Giga Drain/hp grass?
回復

.....哦

但我無綠寶石(好窮)可以用咩招換走冰火拳?

仲有我隻噴火龍點玩好JA 有冇人教我
回復

我只知道替身可以用黎配運氣牶= =''

按替身比耿鬼有咩用?
回復