香港寵物小精靈村落 論壇

加入
查看: 1430|回復: 36
打印 上一主題 下一主題

條腰傷左

我今日考sit-up,由於係考試,所以我搏命做,結果一分鐘做左72下,呢加條腰鬼死gum痛,本來鐘要練
volleyball,好彩地滑唔洗練,比我休息下,我想問大家有咩方法可以令我條腰快d好翻呢??? THX
原帖由 nikefootball 於 17/5/2006 21:48 發表
我今日考sit-up,由於係考試,所以我搏命做,結果一分鐘做左72下,呢加條腰鬼死gum痛,本來鐘要練
volleyball,好彩地滑唔洗練,比我休息下,我想問大家有咩方法可以令我條腰快d好翻呢??? THX

嘩...你好猛啊
一分鐘做到72下
我一定做不到orz

痛的話 , 就請家人為你按摩一下吧
回復

situp的話我只做到31~35下.......你真利害Orz

七十多下嘛......痛是正常的XD
回復

極限只是四十= =

睡多兩天又沒事的了@@
回復

搽驅風油lor...我初初做果時強迫要做100下,搞到條腰又酸又軟..

搽左驅風油之後,第2朝即好@@
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
我1分鐘只能做30-40下而已...樓主真的可以72下全合規格嗎?(差不多膊頭掂膝頭)
回復

看完樓上.....
發現原來我的體能是這麼好的orz|||
回復

SIT UP我1分鐘做30多下ONLY-.-...
PUH UP...唉...免提了(0下)
回復

上次體能測試
[跑九] 14圈
掌上壓 34 times/1min
Sit up 40 times/1min

跑是最弱...
回復

樓主擁有驚人的體能,眾人不及,佩服。
回復

我對呢種體能...係遙不可望既...
回復