香港寵物小精靈村落 論壇

加入
查看: 1203|回復: 3
打印 上一主題 下一主題

問題好多個

1)點叫朋友自己找樓梯?
2)怪獸屋係咩?
3)點解有陣時一入禁房間就有好多PM從天而降,我次次都係用我隻海豹球用細雪打死佢地!!!
4)有咩方法可以唔浪費D PP值可以打死敵方PM,而我方銬血銬得小?
5)有冇精靈捕獲率D資料?
6)  岩石橫穴點有?
[/url]
唔該唒!!*
XD!!*

原帖由 kikal767 於 29/4/2006 22:53 發表
2)怪獸屋係咩?
3)點解有陣時一入禁房間就有好多PM從天而降

怪獸屋@@
回復

原帖由 kikal767 於 29/4/2006 22:53 發表
1)點叫朋友自己找樓梯?
2)怪獸屋係咩?
3)點解有陣時一入禁房間就有好多PM從天而降,我次次都係用我隻海豹球用細雪打死佢地!!!

1)是不是你さくせん較錯了?
2)和3是一樣的
3)和2是一樣的
4)用石頭吧= =
5)http://www.pmbt.org/這個吧 按赤救援隊→捕獲率,拉到最底再按你想看的精靈的編號
回復

1. 沒有,最多只是讓牠隨意行動,和電腦AI一樣......
4. 可以用A鍵攻擊,或用一些投擲道具
6. 在逃亡生活中,去到 時,會有 和 這兩個選項,選 會繼續前進挑戰,選 就能停留在這裡升級,拾道具等,不過這個迷宮沒有什麼特別精靈的,沒有進去過也沒所謂
7.  
回復