香港寵物小精靈村落 論壇

加入
樓主: yiuming
打印 上一主題 下一主題

回復 #70 Sonic 的帖子

某島很純樸 !  (無誤
回復

就沒有人幫lucky star的蘿莉們說說話嗎?
我的口味(所謂的怪叔叔= =)小司耶~
lucky star在香港的知名度好很低呢T.T
卑視狐忍="=~~~~
d人又唔靚,又唔好笑,又係dam波鐘之神
唔係無
回復

回復 #72 比比路多 的帖子

不是lucky star 的知名度唔高,可能係我(地)還不至於有怪叔叔的口味= ="
我是以我有1/2 係宅男的觀點咁講...
回復

[quote]原帖由 比比路多 於 22/8/2007 04:27 發表
卑視狐忍="=~~~~
唔係無
回復

回復 #72 比比路多 的帖子

lucky star在香港的知名度好很低

你在搞笑嗎 ... /.\

回復

lucky star的已經不是蘿莉了/.\
回復

回復 #76 幻藍 的帖子

是偽蘿莉
想信比比路x唔知咩係蘿莉la= =||
回復

人老心不老聽過沒XD管她是偽蘿莉還是真蘿莉XD總之就被萌倒了XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
但對於大數的乖孩子來說,真係無咩人知係LUCKY STAR= ="
以我班來計算....知名度大概只得10個人(F.5)
回復

曾經疑似因為加班五百九十四年(BY.永無止盡的八月)而暴走,將世界重新設定。
http://komica41.dreamhosters.com/wiki/?%E9%95%B7%E9%96%80%E6%9C%89%E5%B8%8C

XD!!
回復

原帖由 貝貝☆ 於 21/8/2007 11:23 PM 發表
某島很純樸 !  (無誤

對某些乖孩子來說那兒可是純白的不可侵犯耶~(啥?
原帖由 比比路多 於 22/8/2007 04:27 AM 發表
卑視狐忍="=~~~~
唔係無铫播一播,搵鬼看啊="=

lucky star嘛...
在日本的萌界中可是很強啊...

數星期前的A組泉此方壓勝其他對手...
初回預選柊鏡已最高票勝了水銀燈...(默
回復