香港寵物小精靈村落 論壇

加入
樓主: lin_chun_xin
打印 上一主題 下一主題

WI-FI與GTS使用教學(增加基本錯誤的處理方法)

有咩方法可以唔用wi-fi手指泥交換寵
重有如果用金手指拎捉491-493既道具之後捉491-493可唔可以同人交換
(不過我果2隻491同492係1隻係用bug1隻係用上面我講果個方法泥捉)
回復

O~去買wifi買任天堂好d定''ndsl ps-p supported wi-fi gamelink x for mobile games''好d?
價錢邊個平d?邊個好用d?
回復

我買左wii(係wii唔係wifi)
之後試下去gts,,,
竟然接收到信號,
入左去
係呢個情況下入唔入到pc地下果度?
回復

我都係用樓主果隻手指,但係到第5個部佢接收到,但又連唔到,點解T.T?
回復

where can i see the FD CODE
回復

借用一下#1的圖  ( 以下內容經過了少量修改 )

接收WiFi成功之後,在重要道具中選紅框內的這個道具

登錄/註冊後可看大圖

開啟紀錄冊後出現3個選項

登錄/註冊後可看大圖

按第三項就會出現屬於你的FD CODE

登錄/註冊後可看大圖
回復

英文版同日文版可不可以WIFI联动??
回復

52000應該點樣解決- -?
(唔係好識用)
----------------------------
set左d野
過左一陣變左51099=_=
----------------------------
整左一陣又變番52000

回復

我想問如果set wifi呢?
我做晒佢講個d過程
但都係接收唔到wifi個訊號
nds的pm game個到set wifi set左成個幾鐘都未找到個訊號,請大家幫幫我
回復

係咪只係買WI-FI USB一樣野就可以用到wi-fi架啦?
定係仲要其他野...?
回復