香港寵物小精靈村落 論壇

加入
樓主: 大金蛋
打印 上一主題 下一主題

[交易] 大金蛋之店

大金蛋會員luigiluigi1113會員 :
wi-fi 交換 pm 本來是 一件好開心的事 ,你們想想 , 大家互不相識  及不需出外也可和志同道合的人交換pm ,
已經是一件美好的事 !!!!  

大家都係開 post 換 pm 的, 如不合意的就妥協取消交換 , 何必罵戰 ?

大金蛋會員 :
我也 和 luigiluigi1113會員也交換過 pm , 我想他不會騙你的 ~ 他也是開post 換 pm的 ,
如果他騙你的 ,他開那個post 信用也破產了 ~ 所以他不會做出這事的 !!

因此 , 希望你們能妥協 取消交換 河水不再犯!!

回復

大金蛋會員:
基於我同你都似乎唔想換同其他會員的建議
不如我地取消交易吧??
對於在你的貼造成不便,我深表致歉
但係我要澄清番一樣野
就係我絕對係一個唔昆人的誠實好孩子
同我換過的人都應該好清楚
最後,我想說你仲想同我換天空之龍的話
我無任歡迎
不過我都要睇下我有冇你想要的pm同合唔合理
回復

原帖由 246135 於 3/12/2008 10:49 PM 發表
大金蛋會員 及 luigiluigi1113會員 :
wi-fi 交換 pm 本來是 一件好開心的事 , 你們想想 , 大家 互不相識  及 不需出外 也可和志同道合的人交換pm ,
已經是一件美好的事 !!!!  

大家都係開 post 換 pm 的, 如不合 ...

同意樓上!!
wi-fi 交換 pm 本來是 一件好開心的事

我和luigiluigi1113會員也換了很多次...
相信他不會騙你的...
都覺得他十分誠實
再說我沒有收到他換來的有改或金手指的pm
相信只是誤會一場...

-------------------------------------------------------------------------------------
(一回來就聽到朋友說有罵戰...)
回復

大家都咁講...我就算la~
不過其實大家任何時候都要小心為上
比昆了就不要怪別人la~
回復

原帖由 大金蛋 於 4/12/2008 05:37 PM 發表
大家都咁講...我就算la~
不過其實大家任何時候都要小心為上
比昆了就不要怪別人la~

慢著 !! 你意指比昆了係唔係指你昆了人就不要怪你  ?

還有~之前的問題問過你

版主也說過你的閃光配佈好有問題 ,那曾與你換過閃光配佈的會員 , 你會收回嗎 ?
回復

原帖由 大金蛋 於 3/12/2008 10:29 PM 發表
~你比我用埋最後果幾丁口水 ^^~
luig其實點解唔係msn講出黎呢~
一定要係e到講呢~
係e一到''督人貝隻''會唔會光明左小小咁呢?~
紅色其實係反問~

luig其實點解唔係msn講出黎呢~
等我答啦,因為佢想多人知囉~

一段時間之前,我都同你換左炎帝水君同雷公三隻,不是初期的
果時你仲話你wifi壞左,我仲專登入黎你朗平站同你換添,
上GTS想換左你果三隻出去,但隻隻GTS都唔俾我放,果隻三隻係假野,
你D老金都幾水皮,GTS關都過唔到,
咁算啦,諗O向msn同你講,你仲唔好脾氣添~
我都只是但換番d普通野算數,起碼可以向GTS同人換到,你都唔肯,又話我呢三隻cheap你唔要
唉!
回復

我真係唔唉都唔得呀!  你係咪文盲黎+
第一 我wifi唔係壞左 係未買(你連記都記錯,好難信你)
第二 你點解話我果3隻係假先
第三 我同人換過咁多次 你都係第一個話我假
第4 你話GTS入唔到都幾可信+ WO
第5 你換比我的夢夢同岩柱都係假+
第6 如果叫我用藍寵 380 未用過換你果3個 你覺得我值咩?
(就算係真係假都好, 我點睇都唔值+上你比左2隻假野我)
第7 我冇話係你果3隻係cheap (cheap 同唔值係天壤之別 , 明白嗎?)
第8  同一個咁固執的人講唔火都難(除非你係耶穌)
#雖然之前有一個人換左閃光雪米,但係如果想換番我冇所謂#

回復

原帖由 大金蛋 於 6/12/2008 07:30 PM 發表
我真係唔唉都唔得呀!  你係咪文盲黎+
第一 我wifi唔係壞左 係未買(你連記都記錯,好難信你)
第二 你點解話我果3隻係假先
第三 我同人換過咁多次 你都係第一個話我假
第4 你話GTS入唔到都幾可信+ WO
第5 你換比我 ...

比昆了,係應該唔回來回覆,不過睇下你d態度...
你話番我隻超夢夢假,咁我寧願換番佢,你又話gts換左出去,
起碼gts都換到出去呀,果三隻就唔得啦...
我唔想同你吵,不過想向到講下野~
回復

原帖由 小星★ 於 6/12/2008 07:36 PM 發表

你講野都已經唔好可信啦
你個底都臭晒
入唔到GTS係改獸先入唔到
好多冇放上GTS
咁點解你唔肯比番人?
我地都未唉,幾時到你唉

改獸先入唔到,
多謝你confirm!
回復

GTS入唔到?
有証明嗎?
仲有
我由此至終冇話過唔換番比你
我記得你最後問我換唔換
你係咪get錯左我的意思呢?
我係指唔會換380同藍寶
+上我一直都只係話冇野值得換
你的理解能力又去到邊呢?
其實如果你話我果3隻係假
咁你果2隻正實係假
咁姐係e+中間仲有一隻我-你
不過你要我用藍寶同380 的要求會唔會太過分呢?!
我之前好清楚問你
係wifi收的假利基亞你要唔要
你開頭話要
之後又話''NO''
無可否認la
過幾日你add我的時候我再問你有冇咩pm想要(除配發/神獸)
你就話藍寶同380
咁我的確係唔值
點換呀~
係真係假都唔值la
如果你固執要換的話
你不如choose一d可能性大+ la
回復