香港寵物小精靈村落 論壇

加入
樓主: mfray
打印 上一主題 下一主題

[交易] [mfray交換貼]新增5V 圓企鵝(4遺傳)+忍者蛙/袋獸/鬼斯/小磁怪/百變怪(26/12更新)

關閉 [複製鏈接]
撲克同盟 該用戶已被刪除
回復

我既語氣好有問題=.=?例子唔該 唔好隨口加一句就當係 我唔覺得我係pm你個陣講既每一句就話帶有令你嬲卅不爽既感覺 相反睇返他自己唔該
而且我唔係話奉旨要你換 而係想人知道你既為人 竟然要人用兩隻完美換你一隻完美 呢樣係最大問題 又唔係有遺技
本來我都唔想係呢度講 但見到樓上d兄弟就更加唔可以唔講 住uk唔係就大曬的 應成左人trade人地又等你咁耐一句cancel就88 哂曬人地心機 冇心換好心你就唔好開post 我對上面個位人兄身同感受
我講既野係咁多你自己慢慢諗下啦
回復

回復 62# yeung3815

又唔係有遺技, 真係想請教下呢位大大, 小磁怪點生先有"有遺技" 我真係唔識

TRADING 既野, 岩咪TRADE 唔岩咪唔TRADE, 你想要我既POKEMON, 但你既POKEMON 我唔岩, 唔通我點都要同你TRADE?

呢位大大你都幾中意強人所難, 一開始我已經講左無貨, 我又講左未必會再生住, 但你死都要人HOLD 比你, 咁都OK, 你叫人HOLD 比你, 幫你生, 你又唔講低你有咩POKEMON 可以換, 即係如果你有D POKEMON 我有興趣想換都話可以再生比你, 咁你呢 "就比我昆左你" 打晒堆POKEMON 出黎, 但好多我都有, 未有既又唔係好想要, 咪問下你2換1 OK 唔OK? 我又無揸住支槍逼你同我換, 你覺得OFFER 唔岩你既, 咪SAY NO 囉, 再者我由頭到尾都無好似你所講 "應成左你TRADE" 又反口唔同你TRADE...

即係交換呢D 野, 傾得埋咪TRADE, 傾唔埋咪唔好TRADE 囉, 係呢件事上面, 我只係見到一樣野, 就係有個人話佢 "比人昆左佢" 打晒堆POKEMON 出黎, 之後人地唔想同佢換, 就係到發難, 係人地個POST 到想歪曲事实, 咩"住uk唔係就大曬的", 大大, 知唔知UK 係邊? 知唔知時差係咩? 唉, 我要番工有野做嫁, 24/7/365 睇住個POST回你好唔好? 玩隻GAME 姐, 大大你咁火做咩?

打咁多字, 真係覺得我自己"混吉", 唔再晒時間回你啦, 費時我又"昆" 左唔知你D 乜野就唔好啦

小朋友, 聖誕快樂, 唔好咁燥啦!
回復

新增5V 圓企鵝
回復