香港寵物小精靈村落 論壇

加入
樓主: Echo21
打印 上一主題 下一主題

EBS Server2快將登場,正等武器特效

Originally posted by Echo21 at 2004-7-30 07:07 PM:
2連荷電粒子炮威力已減半......

祭品→用來祭天→放在一邊→被神(我)拿走→消失

有冇搞錯!!!!
我支闇黑XXXXX急凍砲冇左[E-Ah][E-Ah][E-Ah][E-Ah][E-Ah][E-Ah][E-Ah][E-Ah][E-Ah][E-Ah][E-Ah][E-Ah][E-Ah][E-Ah][E-Ah][E-Ah][E-Ah][E-Ah][E-Ah]
回復

Originally posted by 可愛的兔兒 at 2004-7-30 07:14 PM:
有冇搞錯!!!!
我支闇黑XXXXX急凍砲冇左[E-Ah][E-Ah][E-Ah][E-Ah][E-Ah][E-Ah][E-Ah][E-Ah][E-Ah][E-Ah][E-Ah][E-Ah][E-Ah][E-Ah][E-Ah][E-Ah][E-Ah][E-Ah][E-Ah]

你又同我一樣呀!!!!!
我支闇黑急涷炮lv1 唔見左呀!!!!!!!!!!!
[E-Ah][E-Ah][E-Ah][E-Ah][E-Ah][E-Ah][E-Ah][E-Ah]
唔制呀!!!我up得好辛苦ga!!!!!!!!
[E-Ah][E-Ah][E-Ah][E-Ah][E-Ah][E-Ah][E-Ah][E-Ah]
echo21比反我呀!!!!我發誓我真係唔見左呀!!!!

[ Last edited by wingwing999 on 2004-7-30 at 07:24 PM ]
回復

to Echo21:我的預備明明有位,但係又收唔到weapon,help!!!!!!!!!!!
回復

ID:呆冰焰刪了這個ID,經常狂打在線的人
回復

哈古龍 該用戶已被刪除
回復

我的爆破炮lv38,2連荷電粒子炮lv4and等離子粒子炮lv0到冇左超'洛'la!
回復

三個一起刪就最好
回復

呆冰焰又追打我......我不能動.....
(有點火藥味了,大家冷靜.....)
回復

冷靜,點冷靜呀,在線就狂被呆冰焰打,玩都玩不到呀,冷靜
回復

哈古龍 該用戶已被刪除
回復