香港寵物小精靈村落 論壇

加入
樓主: music
打印 上一主題 下一主題

寶石復刻!! 外國偷跑了

關閉 [複製鏈接]
music 發表於 17/10/2014 05:23 PM
係呀, 之前都講過有人發現demo opening 一開始雙人騎水都飛個度下面無左對戰開拓區同天空之塔, 不過多左舊 ...

129號道路下面有個綠色點唔知係咩黎

琉璃市左邊點解有2個綠點
1個係覺醒祠堂  , 另1個係?

天空之塔估計係琉璃市下方果粒綠點 ?

話說133號水路潛水點字洞穴無被標記 , 反而地圖下方無啦啦有個島有綠點 ? (南方孤島?)
另外112號路果3粒點係指 火焰近路 , 煙突山 同埋 沙漠? (印象中舊版好似無標沙漠)
回復

~ 流星*索羅亞克 發表於 18/10/2014 07:01 PM
呢隻???

題外話:在下覺得下一次MEGA的會不會係佢???

咦?serebii寫hoopa是no.720啊
回復

superpokemon987 發表於 18/10/2014 11:07 PM
咦?serebii寫hoopa是no.720啊

呢一層,在下就不是太清楚了!!!
我怕到時偷跑個陣每餅個價炒到6~700蚊/餅

題外話:回覆捕風雪影:在下覺得紅,藍寶石復刻的特典版到賣5百至6百係好正常既事,在下9月10號前落訂都一早預計左了!!!
回復

~ 流星*索羅亞克 發表於 18/10/2014 11:47 PM
呢一層,在下就不是太清楚了!!!

題外話:回覆捕風雪影:在下覺得紅,藍寶石復刻的特典版到賣5百至6百 ...

而家唔止呢個價了,向日本炒起哂
回復

捕風雪影 發表於 19/10/2014 11:59 AM

[quote]捕風雪影 發表於 19/10/2014 11:59 AM
而家唔止呢個價了,向日本炒起哂

在下早已預計左了!!!!
回復

好消息

岩岩發現香港官網有更新, 港版3DS在eshop可以下載特別體驗版, 我試左拎到兑換碼啦
http://www.nintendo.com.hk/pokemon_oras/trialplay1.htm

(※適用主機地區設定為「香港」的玩家)
『Pokémon Omega Ruby・
Pokémon Alpha Sapphire 特別體驗版』
分享到微博,讓更多人體驗箇中樂趣!
將此活動訊息「分享」到自己的微博,就有機會獲得『PokémonOmega Ruby・okémon Alpha Sapphire 特別體驗版』的下載序號。可提早體驗只有在特別體驗版才可享受到的『Pokémon Omega Ruby・okémon Alpha Sapphire』世界。
贈送期間:2014年10月23日 (三) 00:00 ~11月28日 (五) 23:59
※數量限定,送完即止
※僅對應地區設定為「香港」的Nintendo 3DS/3DS XL主機
※下載序號的有效期限為2015年5月31日 (日),敬請注意
※下載序號可使用1次,每台主機僅可使用1組下載序號
※下載方法請瀏覽
http://www.nintendo.com.hk/pokemon_oras/trialplay2.htm

登錄/註冊後可看大圖

回復

唓~日機冇得玩
回復

日機冇得玩???
ERROR CODE 011-6561咩意思?
回復

很可惜的是,日版機冇得試玩!(在下的也是日版機! )
回復

~ 流星*索羅亞克 發表於 26/10/2014 12:33 PM
很可惜的是,日版機冇得試玩!(在下的也是日版機!    )

向日本訂左11月號,下載左來玩,無乜特別
回復