香港寵物小精靈村落 論壇

加入
打印 上一主題 下一主題

[交易] 姫の店

原帖由 yukihime 於 19/10/2008 03:18 PM 發表
難到你拿4隻的時候 日期都剛好改為今天

難到你有4隻鑽石珍珠游戲帶放係在shop一年後先拿?

---------------------------------------------
(加入新手區,精品區)

難道不行= =?
回復

初期

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
收唔收??
回復

原帖由 Y字頭既人收啦 於 19/10/2008 10:14 PM 發表

你小心d比佢昆
佢好多改獸
咪以為佢好勁
其實都吾知系咪
有一次我朋友同佢換
佢話
"依樣吾放,個樣吾收"
但系佢自己系po打到明話收/放
換吾換就睇你自己

呢位朋友...別激動 (謎之聲: 佢係"y"字頭的)
1. 你點知佢好多改獸? 證據?
   以我和樓主的多次交易  我相信佢唔會放改獸
2.你朋友同佢換  佢話"依樣吾放,個樣吾收"
   相信係你朋友達不到其條件
3. 你都識講  "換吾換就睇你自己"
   就算達到樓主的條件   樓主換不換乃是她的自由

講完
回復

原帖由 luigiluigi1113 於 19/10/2008 10:07 PM 發表
初期

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
" border="0">http://www.pokemonelit ...

381 おくびょう/ひかえめ 50BP 其他性格25BP

原帖由 dw1611 於 19/10/2008 11:15 PM 發表

呢位朋友...別激動 (謎之聲: 佢係"y"字頭的)
2.你朋友同佢換  佢話"依樣吾放,個樣吾收"
   相信係你朋友達不到其條件
3. 你都識講  ...

交換須知沒有人看的嗎?
1.我沒可能完全避免改pm,如發現改pm,可以退回pm
2&3 我常說了請注意禮貌,沒禮貌的人幾値得換的也不會換
回復

收唔收No. 382 カイオーガ 45LV
回復

原帖由 yukihime 於 20/10/2008 07:30 PM 發表

381 / 50BP 其他性格25BP

交換須知沒有人看的嗎?
1.我沒可能完全避免改pm,如發現改pm,可以退回pm
2&3 我常說了請注意禮貌 ...

話說你都冇咩禮貌,有心情先肯換.....
回復

原帖由 40457310 於 22/10/2008 06:39 PM 發表

話說你都冇咩禮貌,有心情先肯換.....

dw1611解左

原帖由 152 於 21/10/2008 10:53 AM 發表
收唔收No. 382 カイオーガ 45LV

收都只是5BP你要唔要
--------------------------

預放下星期配布有あくうせつだんandときのほうこう的高個體491 只限2隻

回復

收都只是5BP你要唔要  唔要!
回復

原帖由 yukihime 於 22/10/2008 09:46 PM 發表

dw1611解左

收都只是5BP你要唔要

預放下星期配布有andӓ ...

之前同你換,推完又推,要人等咁耐已經叫冇禮貌啦
冇禮貌人做咩要同你講禮貌??
加上邊度解左??
引用回dw1611:
^話說有一次的確比左隻綠寶捉386(當時捉386活動係出綠寶之前,而出左綠寶之前冇出過捉386活動)
3. 你都識講  "換吾換就睇你自己"
就算達到樓主的條件   樓主換不換乃是她的自由
^但有次明明話左收,之後又話5收,分明講一套做一套

回復

原帖由 40457310 於 23/10/2008 05:40 PM 發表

之前同你換,推完又推,要人等咁耐已經叫冇禮貌啦
冇禮貌人做咩要同你講禮貌??
加上邊度解左??
引用回dw1611:
^話說有一次的確比左隻 ...

δεν είμαι τόσο ελεύθερος δεδομένου ότι εσείς

交換須知4,5

預放下星期配布有and的高個體491 只餘1隻

回復