香港寵物小精靈村落 論壇

加入
樓主: music
打印 上一主題 下一主題

寶石復刻!! 外國偷跑了

關閉 [複製鏈接]
music 發表於 11/10/2014 02:35 PM
corocoro仲有講gen6可以捉哂non配佈限定既神獸
巴他蝶就算oras唔出都會好似艾路雷朵咁下作出, 一定一定會 ...

唔太明,姐係除左492,493,v仔獸,151,251,385,386,647,648,649之外,都可以捉哂?
回復

總之就係平時地圖都有得捉, 唔駛戲飛呀果d野先有得捉既神獸la

原來頂樓有人睇
琴日唔得閒, 朝早更啦~
回復

music 發表於 12/10/2014 12:02 AM
總之就係平時地圖都有得捉, 唔駛戲飛呀果d野先有得捉既神獸la

原來頂樓有人睇

係WOR,佢話會有個南方之島既EVEN去捉MEGA LATIAS/LATIOS,呢個向GBA既時化係要買戲票先觸及到既EVENT來,而家係咪變左做可以正常觸及既EVENT呢?
回復

個SERIAL CODE係黎緊下期既corocoro度派, 得日本先攞到, 而用呢個先捉到自己版本無既LATIAS/LATIOS, 果隻先有MEGA石....不過可能用另一個版本傳另一隻過黎就得

回復

music 發表於 12/10/2014 11:13 AM
個SERIAL CODE係黎緊下期既corocoro度派, 得日本先攞到, 而用呢個先捉到自己版本無既LATIAS/LATIOS,  ...

姐係12月號corocoro到派?1條code用向1餅帶到?
回復

捕風雪影 發表於 13/10/2014 06:53 PM
姐係12月號corocoro到派?1條code用向1餅帶到?

1條code用向1餅帶到好正常呀

轉至巴哈, 最底兩張連serebii都無

mega烈空坐

登錄/註冊後可看大圖

集地圖電話電視Poke-amiePSSGTS於一身, 仲可以探測周圍隱藏既PM, 既device

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

有得捉鳳王洛奇亞

登錄/註冊後可看大圖

然後有人眼利發現左d野

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

疑似no720, 超+惡系神獸
回復

music 發表於 13/10/2014 07:20 PM
1條code用向1餅帶到好正常呀

轉至巴哈, 最底兩張連serebii都無

咁我要訂埋兩本12月號先

如果非配佈pokemon都有得捉既,咁呢個版都唔少神獸捉到
gen1 4隻
gen2 5隻
gen3 8隻
gen4 9/10隻 (噩夢神?)
gen5 9隻

加埋都有35/36隻捉
回復

捕風雪影 發表於 13/10/2014 08:32 PM
咁我要訂埋兩本12月號先

如果非配佈pokemon都有得捉既,咁呢個版都唔少神獸捉到

我估應該得封面神獸先有得捉
回復

serebii係咁講架

The Legendary Pokemon are found on islands that can only be found through areas on the sky and is said to make it soall non-event Legendary Pokemon will be obtainablein Generation VI.

(帶頭盔先)
個SERIAL CODE係黎緊下期既corocoro度派, 得日本先攞到, 而用呢個先捉到自己版本無既LATIAS/LATIOS,

但MEGA石果單料唔肯定
回復

music 發表於 13/10/2014 08:51 PM
serebii係咁講架

The Legendary Pokemon are found on islands that can only be found through areas o ...

你會唔會去訂定12月號corocoro?
回復