香港寵物小精靈村落 論壇

加入
樓主: 綿羊
打印 上一主題 下一主題

偷跑?-.-

原帖由 幻藍 於 24/9/2006 20:03 發表

@@|||
1天就可以爆表關嗎orz
記得某網在fl推出的當天已經推出了表裡關的攻略
有關fl攻略的更新日誌只有2行
1天就可以爆機是玩rom獨有的祕技嗎@@|||

DP玩到rom的話就是用燒錄卡玩了?
在NDS也能一天爆表 ...

1天就可以爆機是玩rom獨有的祕技嗎@@||| <---絕對不是
再且Aif都無打算靠玩rom黎寫攻略
回復

其實,20 hr內爆表關,30hr內爆裡關真係神乎其技?我覺得好正常喎
回復

30hr內爆裡關不是什麼不正常的事
我FL爆7島+打完league時play time合計也不到30hr
只是不相信有人可以在一天內(現實世界)打爆機
是的話也相信是要不停的打的吧
我覺得一個人花這麼多精神在一天內爆機就是為了寫攻略的話不是對自己的一種折磨嗎/.\?
回復

原帖由 幻藍 於 24/9/2006 23:37 發表
我FL爆7島+打完league時play time合計也不到30hr
我覺得一個人花這麼多精神在一天內爆機就是為了 ...

咁有人覺得有成功感
呢D我覺得各有各睇= =

現實世界大把人喪煲機,正常人理解唔到都正常ge
回復

原帖由 幻藍 於 24/9/2006 23:37 發表
我覺得一個人花這麼多精神在一天內爆機就是為了 ...

不過,要知道寫攻略不是一個人獨力完成的工作
再且,識日文的玩家其過關速度比常人亂撞快得多的....
回復

原帖由 jasonho1994 於 24/9/2006 08:48 發表

所以我咪冇得玩囉- -

「玩rom的話就唔止得一段仔攻略」
點解你連呢個咁簡單o既邏輯都理解唔到?
回復

原帖由 jasonho1994 於 24/9/2006 21:50 發表

自己慢慢爆先最好玩!

當然是極速爆機之後去研究d新pm la~
我先唔會慢慢打...我已經決定左今晚唔訓
回復

原帖由 latios 於 25/9/2006 07:13 發表

你買左啦咩?
回復

原帖由 latios 於 25/9/2006 07:13 發表

然後明天上課時補眠.......

新game通常都會試玩一次先,然後再restart一次.........
(至少舊版的東東被我這麼做了n次)
回復

原帖由  於 25/9/2006 18:41 發表

新game通常都會試玩一次先,然後再restart一次.........
(至少舊版的東東被我這麼做了n次)

<-果然係乖學生,我都係咁

restart重玩是料意中事,咁快爆完機就進入產卵期實在有點浪費這隻期待了那麼耐的game...
回復