香港寵物小精靈村落 論壇

加入
樓主: 約書亞
打印 上一主題 下一主題

第一次捉pokemon捉到發脾氣-0-"

頭像被屏蔽
回復

如果用vgba 模擬器,先按shift+F1,才拋球,若失敗就再按F1,必得,但可能要好多次
回復

我係綠寶石捉三隻聖戰(綠 紅 藍)唔知佢地叫乜名...
自己o既方法幾好~想幫下大家

第一:裂空龍(亂作@@”綠寶個隻)
用隻no.031的超能力係精靈(幾靚女>3<”)
用催眠 加 食夢
食到佢紅..黃都好.佢起身之後自己再訓覺補血.
再食@@”之後再狂用1200蚊個d精靈球!~搞點

第二:紅色個隻(好似叫古拉鈍 紅寶個隻)
都係個隻..用o既方法都係一樣..
但..你唔好早用催眠 加 食夢
你會好早死(我隻超能力公主都係死係佢手上)
我都係死左幾次先捉到...

第三:藍色個隻(真係唔知 藍寶個隻)
都係個個..方法一樣@@”
但係~佢幾快下..催眠好難下..
都係個句~小心d好...比人秒到你死死下就死-3-”

捉怪都係講耐性(我都捉到就黎發羊吊=.=”)
都係個句-.-”比意見的..唔岩唔好打我...
回復