香港寵物小精靈村落 論壇

加入
樓主: numind
打印 上一主題 下一主題

bank配信暫時停止??

搞掂...剛剛傳完
回復

mankin93 該用戶已被刪除
回復

其實用兩部 3ds, 一部插 xy, 另一部整一個 apps 讀取 bw, 兩部再無線通訊便可
原理同 bw 讀取 dp 的精靈一樣

今次出銀行好明顯想所有精靈上傳到 server 作過濾或記錄修改的精靈
回復

唔係喎,我試過兩次成功load到準備中果度,佢就寫28日等字眼,跟住要我答是或否,答完是後,上面就出現藍色既使用券,下面就有三項我選,我選第一個既購買使用券,(如果係25日,係唔駛錢,但係由26日開始就唔知點解load完準備中就彈出29日既字眼,今日就彈28日),果張藍色使用券要我比500日玩,仲寫上28日既字眼,應該係要我比500日元佢同埋只得28日使用期,我驚拖拖下會變化咗要我比500日元而只得十幾日使用期,我完全唔覺得佢咁對我係一種親切既行為lo
回復

我原本打算轉BW的Pm在XY不過5識用T.T
回復

唔係喎,我試過兩次成功load到準備中果度,佢就寫28日等字眼,跟住要我答是或否,答完是後,上面就出現藍色 ...
杏加橙 發表於 27/12/2013 06:23 PM

系統不會要你付一年費用但只給你用一個月
就算有bug也不會是在這麼簡單的操作裡頭發生

那個甚麼28日那項是寫「餘下28日」
下面那行還會寫著「購入的話會餘下393日」
回復

回復 43# hklam159

app果個真系有D矛
今次出銀行好明顯想所有精靈上傳到 server 作過濾或記錄修改的精靈
好似修改都過到關?
回復

siulokyeung 該用戶已被刪除
回復

我想講有D真寵真係自己捉既都傳唔到上去
之後整左隻假野試下傳,,結果傳到上去-_-
siulokyeung 發表於 27/12/2013 10:52 PM

願聞其詳
回復

想問拿左第一次禮物,點樣毛可以確認拿左,係GAME入面搵唔到?
同埋拿唔到雪拉比

有無人可以幫我
回復