香港寵物小精靈村落 論壇

加入
樓主: takamina48
打印 上一主題 下一主題

[討論] 關於買黑/白2問題

其實你可以去到柴灣再問人點去永利,唔係難行,只係果頭商場多d(又興華商場又新x商場,緊住又環x商場,仲有個青年(講)場
回復

其實都係等個價,果邊真係平就狗衝過去買了
回復

其實都係等個價,果邊真係平就狗衝過去買了
takamina48 發表於 21/6/2012 01:08 PM

我只係知,好似我ed熟客,佢勁多,問過佢,5月中巳經話叫我訂有勁多人訂黑2+白2/其一,因為佢知道黑2白2比較多人知,之前黑白佢有冇入唔知啦,不過今次佢入左都幾多下,佢閃電十一人都入左7盒8盒,間離果間連入都無入(所謂係到做足10年既game店),仲要d game買到鬼咁高價,魂銀竟然去到499無步行器,不過呢就算唔係熟客有單位數都會平,總知你要預350-400,未計偷跑價,所以你要番700-800蚊到
回復

我只係知,好似我ed熟客,佢勁多,問過佢,5月中巳經話叫我訂有勁多人訂黑2+白2/其一,因為佢知道黑2白 ...
pochuk1234 發表於 21/6/2012 01:52 PM

岩岩又去永利你果間到問野
問ps3 bio隻射擊版

佢本身傾緊電話都答左我先 雖然佢初初都唔太肯定我講乜game
但佢都諗左一陣 最後佢終於記得係乜 佢服務態度的確幾好,唔似好多舖咁 一句唔知就算...
問佢幾錢,雖然佢答唔到肯定幾錢,但都係答我估計既價同點解...

睇黎,可以轉同佢買game了

佢間舖真係幾多熟客咁,見今日有幾個靚仔係到打機= =?
回復

岩岩又去永利你果間到問野
問ps3 bio隻射擊版

佢本身傾緊電話都答左我先 雖然佢初初都唔太肯 ...
楓花雪瑜 發表於 22/6/2012 04:28 PM

有好多成日幫佢買勁多野,我見到有個西裝友又係佢熟客,買親野都搵佢,預大約幾錢bio

p.s :前公司未出糧搞到我入唔到白2,同賣路力奧由5lv開始升,會快d進路卡利奧,因為我果隻18lv就進左
回復

有好多成日幫佢買勁多野,我見到有個西裝友又係佢熟客,買親野都搵佢,預大約幾錢bio

p.s :前公司 ...
pochuk1234 發表於 22/6/2012 07:32 PM

尋日我去到 佢仲有好多白2
我隻路卡2x先進 ... 一天光就進
睇黎本來應該可以好快進 只係夜晚問題
回復

尋日我去到 佢仲有好多白2
我隻路卡2x先進 ... 一天光就進
睇黎本來應該可以好快進 只係夜晚問題
楓花雪瑜 發表於 22/6/2012 08:00 PM

佢今日泥多一x (20號到左黑2)唔怪得果日我去拿貨果事佢話要左黑2先,聽日仲有另外一d貨會泥
同賣佢係比較快到貨,好多ps3 game佢果到總係偷跑先,反而間離原熊市都只係入1隻,同賣佢肯入舊game,同賣你同佢傾game經佢真係會比d意見你(例如我之前卡左勁耐機既最終),同賣佢好似預左黑白2會偷跑,果日我去買,仲話你又知我果到會有貨先既,佢自己同我講先,會偷跑呀

我隻路卡係5lv先抓,因為搵左勁耐先有一隻,所以低lv都照殺,反異隻蟲未進,係地下水道有難泥怪,波音蝠,係唔知e貝點抓,打完等離子上樓梯之後仲有個草地會撞到捲捲,但唔知係未果到先抓到e貝
回復