香港寵物小精靈村落 論壇

加入
樓主: pmtradecenter
打印 上一主題 下一主題

[出售]大量正版配布, 神獸, 閃光, 道具等等...

關閉 [複製鏈接]

嘛。。咱对修改是深恶痛绝。。。
对于拿着修改物满街招摇的行为。。。额……
不能爆粗口。。。

ps。反白还是给你挡上好了。。。
回復

得鬼閒針對你....我至憎d人拎d修改野出來賣比人

你自己玩無所謂....我自己都有用修改器拎配佈...不過無你咁無恥拎來賣比人

既然你都識講話用r4....真系好想知日本個邊可能比你用r4拎配佈

重有....乜d配 ...
革命軍 發表於 27/6/2009 04:15 PM

自己唔熟仲寸人
有d配布係用200的精靈球架

我唔知點解你一見到賣pm就話係假囉
回復

自己唔熟仲寸人
有d配布係用200的精靈球架

我唔知點解你一見到賣pm就話係假囉
小星★ 發表於 27/6/2009 05:31 PM

我只系講佢個d系假姐.....特別系d電影配佈

基拉奇個d就假唔到.....只要有wifi就得

唔系全部配布都系用200既精靈球...系用個個全紅色既球

任天堂專用e d球送配佈(我講電影個d)

唔系電影個d系唔系用其他球我就唔知啦

只需要解釋一句....用r4既點系日本拎電影配佈pm

有齊正版電影配佈...要幾哂咁多次日本+正版卡帶

佢用r4拎電影配佈已經系個問題啦
回復

話說為何您們要這麼在意拍照或修改??
拍照...只要從r4之類的地方傳到正版game內..
即使拍短片什至視訊一邊聊天一邊交收來證明"這精靈是從正版交給對方"也沒用啦...
而且改獸到完美的人又不是不存在..
反正我想證 ...
草蝶翠 發表於 27/6/2009 04:02 PM

如果我的配布是copy, 我就不會列出配布的能力吧!
你們可以到wifi區看看,
賣配布的人都沒有列出的!
回復

得鬼閒針對你....我至憎d人拎d修改野出來賣比人

你自己玩無所謂....我自己都有用修改器拎配佈...不過無你咁無恥拎來賣比人

既然你都識講話用r4....真系好想知日本個邊可能比你用r4拎配佈

重有....乜d配 ...
革命軍 發表於 27/6/2009 04:15 PM

沒有針對我???
這個論壇不只我一個賣pm的,
你們怎麼不叫其他人來証明????
人多欺負人少, 算什麼???

嘿,你不知道有200球的配布嗎?
那當然!因為你已承認了你用邪道手法拿配布!
而200球的配布都不能用邪道手法獲得!!!
你不解都是人之常情喔!!
好好回家溫習一下配布知識吧!!!^^
回復

嘛。。咱对修改是深恶痛绝。。。
对于拿着修改物满街招摇的行为。。。额……
不能爆粗口。。。

ps。反白还是给你挡上好了。。。
拆穿者 發表於 27/6/2009 04:36 PM

好啊!你要是"对修改是深恶痛绝"的話...
這個討論區很多人也"拿着修改物满街招摇"啊!
來吧!攻擊所有賣配布的人吧!!!
來吧!這論壇的人一起來玩針對遊戲吧!!!
.........
回復

時限已到
我再給30分鐘時限樓主
若果30分鐘後沒實物圖可視
本人將會鎖帖查辦
回復

時限已到
我再給30分鐘時限樓主
若果30分鐘後沒實物圖可視
本人將會鎖帖查辦
冰火 發表於 28/6/2009 01:54 AM

版主你是不是眼睛有問題?
我加了圖!
這不算是"""實物圖"""是什麼??
回復

版主你是不是眼睛有問題?
我加了圖!
這不算是"""實物圖"""是什麼??
pmtradecenter 發表於 28/6/2009 01:59

我要的是所有#1所述的賣品
回復

沒有針對我???
這個論壇不只我一個賣pm的,
你們怎麼不叫其他人來証明????
人多欺負人少, 算什麼???

嘿,你不知道有200球的配布嗎?
那當然!因為你已承認了你用邪道手法拿配布!
而200球的配布都不能用邪道 ...

pmtradecenter 發表於 28/6/2009 01:43 AM

無計啦....因為我系uwants又睇到你貼...重要賣save....

e度又有賣配佈...重要用r4....又系第一頁...其他頁數我古無乜人理

人地交換我無意見.....

我由此至終唔信你個d系真野.....特別系用r4來傳比人

唔會有人無段段玩針對既....你系真既怕咩比人話

我真系唔知200蚊既球有配布wo

我靜系知道電影配佈無可能比人系現場用r4拎配佈

解釋左點解日本個邊會比你用r4收電影精靈先啦

重有....既然你話系正版...咁你嗎要去日本好多次....

順帯一問....你有無09電影入場卷...要去日本買加wo
回復