香港寵物小精靈村落 論壇

加入
樓主: alex456
打印 上一主題 下一主題

DP08立體圖鑑

關閉 [複製鏈接]

你唔好係度搞事啦!

我係識批發家幫我入貨.....
平唔平唔到我話事,我都要睇下佢批幾多
仲有,今次無行貨...同埋tomy在配率上做了手腳...
而且香港無咩店舖入到貨...我都係幫大家手...

你唔知頭唔知路,人地幫左你就黎呢度搞事.....
你唔滿意可以唔跟我....

回復

原帖由 alex456 於 25/8/2008 12:25 PM 發表

你唔好係度搞事啦!

我係識批發家幫我入貨.....
平唔平唔到我話事,我都要睇下佢批幾多
仲有,今次無行貨...同埋tomy在配率上做了手腳...
而且香港無咩店舖入到貨...我都係幫大家手...

你唔知頭唔知路,人地 ...
你話香港好少入貨丶幫大家手,但人地wong323595搵到馬鞍山廣場有,重有,你話同你買不用$150,但你又話便不便宜不到你話事,咁即係點???你昆人???
回復

原帖由 Q1W2E8 於 25/8/2008 12:34 PM 發表
你話香港好少入貨丶幫大家手,但人地wong323595搵到馬鞍山廣場有,重有,你話同你買不用$150,但你又話便不便宜不到你話事,咁即係點???你昆人???

你d咩價值觀,平過128=好人??? 貴過128=壞人???  仲有,wong323595先係一開始高價轉售既人呀,alex一開始已經話唔駛$150就買到,而且alex係識人批發,而唔係收埋個地方唔比我地知呀~~~
回復

原帖由 Q1W2E8 於 25/8/2008 12:34 PM 發表
你話香港好少入貨幫大家手,但人地wong323595搵到馬鞍山廣場有,重有,你話同你買不用$150,但你又話便不便宜不到你話事,咁即係點???你昆人???

唉,,,
好唔好人就見人見智.
150講真我覺得都ok(再平就仲好.
人地alex梗幫我地問,咁班少都係好既第1"部".
你係玩具之森買到平唔袋表其它平,
我曾經夠同某某玩具店買左2套06,都不過係140.
人地點定價係人事,選擇權係我地手中,
如果佢唔係好人,我地都唔會pm佢啦,係咪?
仲有,,,你唔好唔記得某人當初係話賣$200一套的.
回復

謝謝各師兄無私的報料~
小弟今日去還有貨賣~
馬鞍山玩具之森果D扭蛋機絕對有鬼龍~
不過要睇閣下運氣
題外話,dp07七款齊晒都係$88,早知以前唔抽,勁後悔
回復

今日有冇人去過mk兆萬問dp08的事..哈哈
回復

原帖由 小王子 於 25/8/2008 08:06 PM 發表
今日有冇人去過mk兆萬問dp08的事..哈哈

我冇問,不過地牢果間冇
回復

原帖由 raychf 於 25/8/2008 08:16 PM 發表

我冇問,不過地牢果間冇

無呀,我今日行過,一入去見到有大大同老細傾緊dp08...
想知係邊個大大..
回復

咁你地咪5好去馬鞍山買lo
你地咪同alex買lo
係呀5知邊個同我買dp8呢?
買完又同人講有地方批發5洗150呢??
咁佢有地方批發又做咩同我買呢???
回復

原帖由 wong323595 於 25/8/2008 09:25 PM 發表
咁你地咪5好去馬鞍山買lo
你地咪同alex買lo
係呀5知邊個同我買dp8呢?
買完又同人講有地方批發5洗150呢??
咁佢有地方批發又做咩同我買呢???

個個人唔係我bor....佢係我個fd...
你唔好係度搞事啦...唉
回復