香港寵物小精靈村落 論壇

加入
樓主: Phoebe~
打印 上一主題 下一主題

PM樂園

原帖由 Phoebe~ 於 10/7/2006 04:22 PM 發表

什麼很小?(笨爆

唔係掛?
應該齊~~~是肯定~~!

如果整GA話......點解我見唔到急凍鳥?!
回復

見到雪拉比同夢夢
好開心~
回復

原帖由 nikefootball 於 10/7/2006 16:23 發表

如果整GA話......點解我見唔到急凍鳥?!

係喎,可能你唔好彩啦
原帖由 celebi717 於 10/7/2006 16:37 發表
見到雪拉比同夢夢
好開心~

啊啊!!恭起你呀!
原帖由 jirachi1007 於 10/7/2006 16:38 發表

可能室內會有==

那又係喎~~
回復

聽說那兒可以買PM公仔紀念品,
是真的話,
我一定要找一次去@@"
台北.....
對我來說太遠.....
回復

原帖由 jirachi1007 於 10/7/2006 16:43 發表
聽說那兒可以買PM公仔紀念品,
是真的話,
我一定要找一次去@@"
台北.....
對我來說太遠.....

是啊…可以買超多紀念品!一定有你喜歡你基拉祈!!
回復

不用買jirachi,
我家有一隻jirachi毛公仔
我只想要manafi^^

回復

原帖由 jirachi1007 於 10/7/2006 17:03 發表
不用買jirachi,
我家有一隻jirachi毛公仔(曬命...)
我只想要manafi^^

jirachi毛公仔!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
你在那兒買的!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
送隻給我!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
我超想買!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

manafi是那一隻PM???
回復

原帖由 Phoebe~ 於 10/7/2006 17:11 發表

jirachi毛公仔!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
你在那兒買的!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
送隻給我!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
我超想買!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

manafi是那一隻PM???

拍賣bid回來的......(反應..是否過大^^")
我很愛jirachi,不能給你==
manafi係我個頭像~
回復

原帖由 jirachi1007 於 10/7/2006 17:15 發表

拍賣bid回來的......(反應..是否過大^^")
我很愛jirachi,不能給你==
manafi係我個頭像~

我反應大因為聽到你這樣說後雙眼發亮!
哦manafi原來係蒼海王子個主角!!佢好QQ!
回復

頭像被屏蔽
回復