香港寵物小精靈村落 論壇

加入
樓主: 0110562
打印 上一主題 下一主題

你地係唔係買正版架-??

其實我本身買3DS系買屠龍 點Q知老任又出多部大MON版

屠龍個MON咁細 緊系吾多好玩拉 姐系又局我買多部

(重點系我用左42XX "好似" 買2部 3DS)
回復

其實我本身買3DS系買屠龍 點Q知老任又出多部大MON版

屠龍個MON咁細 緊系吾多好玩拉 姐系又局 ...
-`Mr.??? 發表於 25/7/2012 04:31 PM

如果日機玩到美game就好
隻bio啟示錄我就入得手

我都係買3ds屠龍...
回復

如果日機玩到美game就好
隻bio啟示錄我就入得手

我都係買3ds屠龍...
楓花雪瑜 發表於 25/7/2012 05:56 PM

你覺得果部3DS屠龍感覺如何..? 本身我好有興致 買返黎後玩到村5星就吾多想玩了..

(最近入手了PSV 送3 GAME 連 GUNDAM 加埋貼果D等等 31XX)
回復

你覺得果部3DS屠龍感覺如何..? 本身我好有興致 買返黎後玩到村5星就吾多想玩了..

(最近入手了 ...
-`Mr.??? 發表於 25/7/2012 06:12 PM

可能我個人對mon,畫質唔太講究
我冇所謂,MH4更加會買
我一個人玩到HR8X左右就冇玩...無記錯因為PS3就出Bio ORC
之後我手痕上網BID返Bio outbreak玩...

PSV反而未有興趣入,一來冇我想要既紅色,
二來冇GAME吸引,一係就唔岩我玩,一係就PS3都有
回復

可能我個人對mon,畫質唔太講究
我冇所謂,MH4更加會買
我一個人玩到HR8X左右就冇玩...無記錯因為PS3就 ...
楓花雪瑜 發表於 25/7/2012 06:53 PM

因為有時連地圖都睇吾到 好煩.. 不過水戰3D真系吾錯既.. 同埋打龍D畫面幾好..

初初仲諗住可以上網一齊打 點知都系無.. 佢明明有個平台 又吾整..
回復