香港寵物小精靈村落 論壇

加入
樓主: zz5201314
打印 上一主題 下一主題

BW041~045詳情(*BW042~045新雜誌圖)

睇左十幾年既人都知主要角色既形象愈深入民心就愈不可動搖,
次次有親呢類劇情到最後都會變返原本咁,
比如話比卡超離開呀、進化呀到最後咪一樣嚮返度咁

不過私心上我都幾想喵喵怪跳槽
回復

我一睇到2人組的眼神就巳經唔係以前既2人組,以前既2人一猫組,出親泥抓小智的精靈,最後都係飛天收場(香港:好邪阿! 日本:好討厭的感覺),再唔係就連續中哂d電系,水系技咁,最後一次見到佢地既搞笑場面都只有係dp後段,小智決戰真司,全程幫小智同烈焰猴加油,到尾段佢地收左板木要求,要做任務,就唔再搞笑,我相信今次好有機會CUT猫猫怪走(即放棄),跟住猫猫怪就會程跟住小智佢地,直到打大賽,其實幾想猫猫怪跳嘈,跳左先更加多搞笑野睇(例如:惡格成日用頭鎚撞佢等),同賣我覺得小球懶有d似波加曼果d性格,又小氣,又易發老脾
回復

我都覺得喵喵怪唔會走...
編劇純粹想劇情多啲起伏咁姐~
不過如果佢可以暫時同小智旅行幾集, 應該會幾有趣...
回復

我7反而覺得喵喵怪先係主角~~~(比卡超同小智都要走埋一邊XD)
回復