香港寵物小精靈村落 論壇

加入
樓主: louisa7592003
打印 上一主題 下一主題

有冇人有睇閃電十一人

第一季比較多感情,球員都比較弱,而第一季雷門好屈係果陣日本少少學校既競爭,搞到雷門好似好屈咁,不過都好感動
第二季外星學園比較神秘,實力好難講,又多左d潛力人加入雷門,個外星學園霸左好多位冇咁好睇
回復

第三季雖然未完, 但係我覺得最好睇..
將頭兩季嘅隊友組隊 Inazuma Japan,
再打世界好好睇
回復

[quote]第三季雖然未完, 但係我覺得最好睇..
將頭兩季
回復

閃電隊個個都好勁,d有實力既舊人番黎,可惜另一隊落左,迪xx源田等勁人冇得玩
外國隊好多球員個樣好路人 ...
tamama6789 發表於 5/2/2011 10:52 PM

見到Neo Japan 真係O左
DEZAMU 又識God Knows 又識Illusion Ball
我好奇怪點解DEZAMU 冇得去日本選拔...
回復

見到Neo Japan 真係O左
DEZAMU 又識God Knows 又識Illusion Ball
我好奇怪點解DEZAMU 冇得去日本選拔.. ...
小霞fans 發表於 6/2/2011 11:04 AM

選拔時有很多比他強的前鋒吧...守門員不在話說...
打mf的時候是他成為neo japan的時候才開始打吧...
回復

選拔時有很多比他強的前鋒吧...守門員不在話說...
打mf的時候是他成為neo japan的時候才開始打吧...
yho 發表於 6-2-2011 11:49

其實那是響木叔的陰謀
在王牙的開頭可以睇到,佢去搵人個時綠川、迪同廣都係到,不過就係唔搵迪。
說實話我不覺得武方會比迪強。
回復

第三季雖然未完, 但係我覺得最好睇..
將頭兩季嘅隊友組隊 Inazuma Japan,
再打世界好好睇:victory ...
小霞fans 發表於 5/2/2011 10:19 PM
認同,第三季真係最好睇,起碼隊隊實力差唔多,唔會好似第二季咁,一隊比另一隊禁住黎打

第一季比較多感情,球員都比較弱,而第一季雷門好屈係果陣日本少少學校既競爭,搞到雷門好似好屈咁,不過都 ...
tamama6789 發表於 5/2/2011 09:50 PM
算了吧,其實說到尾也是豬腳光環
回復

其實那是響木叔的陰謀
在王牙的開頭可以睇到,佢去搵人個時綠川、迪同廣都係到,不過就係唔搵迪。
...
werewolf 發表於 6/2/2011 02:56 PM

我都覺得武方唔係好勁
話說木暮得一招旋風陣同完美塔(Inazuma Japan 冇塔子所以用唔到) 都入到代表隊咁勁?@@
回復

我都覺得武方唔係好勁
話說木暮得一招旋風陣同完美塔(Inazuma Japan 冇塔子所以用唔到) 都入到代表隊 ...
小霞fans 發表於 6/2/2011 05:21 PM

木暮根本是板凳...
回復

連土方也發威了,木暮真的很杯具
回復