香港寵物小精靈村落 論壇

加入
樓主: 暗風
打印 上一主題 下一主題

[原創] 暗風的卡底和ID卡(不時更新)[E家開始幫人製作ID卡卡底啦!!]

卡底就係用Microsoft Office +小畫家
而卡就靜用小畫家...(我家電腦廢...我家電腦殘...冇咩好軟件...)
回復

小弟也是用小畫家做ID卡的,可是用小畫家的也可以做得出好的卡啊!(雖然我家的電腦也不是很好……)
回復

你想要嗎?
其本上你去 工作坊 質數會好D...
不過幫手做1-2張都OK...
要嗎?

5好係我篇度拉客...
要拉去第2度...

----------------------24/10---------------------
http://i389.photobucket.com/albu ...
暗風 發表於 24/10/2010 06:33 PM

咁唔該你了..
卡底:

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

第1張pm:
473(閃光),121,365(閃光),
321,242,460              121作人物側面的
第2張pm:
160,149,143,
376(閃光),448,157       149作人物側面的
另外...人物同章有得邊到選呀請問= =""
回復

我覺得卡底朦也是個效果呢
回復

咁唔該你了..
卡底:

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

第1張pm: 473(閃光),121,365(閃光),321,242,460   121作人物側 ...
愛.啟暴*噴火 發表於 24/10/2010 10:02 PM

你連名字也不給,叫人如何弄給你呢?
回復

你連名字也不給,叫人如何弄給你呢?
夜暗 發表於 24/10/2010 10:42 PM

我想佢比埋人物我先姐--"
用   愛.啟暴*噴火   就行了,thx
回復

人物你想要什麼?黑白還是其他的呢?
回復

咁唔該你了..
卡底:

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

第1張pm: 473(閃光),121,365(閃光),321,242,460   121作人物側 ...
愛.啟暴*噴火 發表於 24/10/2010 10:02 PM

人物同章

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

--------------------------------------------------------

登錄/註冊後可看大圖

321我無能為力...

P.S:365做少左...等你決定好要咩人物同章後再加番...

PP.S:321我實在無能為力...你再想想其他吧...(不要太大)

登錄/註冊後可看大圖
回復

火求鼠底的那張:

登錄/註冊後可看大圖

另一張:

登錄/註冊後可看大圖

另外2張都用由上數下的第2條吧
另外請用160取代321吧,thx
回復

回樓上...
這就是我用一生做出的最後傑作...(說笑的)
接受吧!!!
-------------------最後傑作--------------------
(5知點解..係絛分割線上加最後傑作時...好激動...)

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

名有D長...可能5太好睇
回復