香港寵物小精靈村落 論壇

加入
樓主: 超級地龍
打印 上一主題 下一主題

[研究] 409 霸王龍(鋼頭龍) 配招研究

大家認為他在風沙有作為?
我認為一般
回復

囧你話我無藥可救只是你的醫術不夠高名.
如果真的我想好多人會無藥可救
真可憐

超級地龍 發表於 11/2/2010 23:47

1.能否治癒不只是醫生責任,病人不跟醫生指示的話醫生醫術再高也沒用
2.多不多人無藥可救與你個人是否無藥可救無關
3.這裡沒有人有責任醫你,但有人走黎醫你証明你有問題,唔該好好地諗清楚

至少雷拳的價值你諗清楚先好講,有咩情況下雷拳係值得用
有石刃的情況,我不見得有必要用一個招位用雷拳
回復

樓主呀樓主,
我唔係高手。但我都覺得你呢篇文真係好唔得囉。

研究唔係話出就出,
我睇完你篇文章真係覺得好悲哀...
連點解佢唔常見都唔講……
我懷疑你有無用過…
有用過都講兩句感想丫

連地震可打一眾浮遊毒物都無講....
雙子,耿鬼....

友好提示:作育英才,遺禍人間,好相似。
回復

1.能否治癒不只是醫生責任,病人不跟醫生指示的話醫生醫術再高也沒用
2.多不多人無藥可救與你個人是否無藥可救無關
3.這裡沒有人有責任醫你,但有人走黎醫你証明你有問題,唔該好好地諗清楚

至少雷拳的價值 ...
彩虹狙擊手 發表於 12/2/2010 12:06 AM

某人有比指示我嗎?囧
笑話會影響研究?我更無言.囧囧
多人無藥可救是因為醫生醫術不高明
你開1間診所.你醫術再高病人不跟你醫生指示因為你好有問題.
唔該好好地諗清楚
回復

怎麼沒人吐糟那個能打土偶的重臂錘
回復

樓主你認為你搞的是gag麼?
回復

某人有比指示我嗎?囧
唔該好好地諗清楚
超級地龍 發表於 12-2-2010 01:09

可是呢,在基本東西還未搞好卻加了爛gag.
研究為重,笑話為次.

如果你真的無藥可救,那我們費盡唇舌是幹啥?
我們針對的是戰術研究,不是針對人.

你起碼至少要交代一下,霸王龍在戰術上不累贅於盔甲暴龍的地方.
沒有傷害計算表,沒有各項能力值(Max+,Max,Min,Min-)的數據,沒有列出彌補天敵方法,....
容易給人感覺上跟在Aucy.com剪貼沒分別

破格特性也可無視沙漠蜻蜓的浮游特性啊

最後,實戰勝於雄辯
回復

某人有比指示我嗎?囧
唔該好好地諗清楚
超級地龍 發表於 12/2/2010 01:09

無論是笑話部份或是醫生類比都只能說你本末倒置
回復

樓主你幾時先肯解釋下你個gag係點解

冇人get到wor
回復

某人有比指示我嗎?囧
唔該好好地諗清楚
超級地龍 發表於 12/2/2010 01:09 AM

你紅字果句呢,其實我完全睇唔明你想講乜。
但係呢,你究竟用過霸王龍未?
配招方面,你係咪試過霸王龍岩用呢種配招?
天敵方面,你係咪有用腦諗過?
唔好話用腦,你有冇試過用霸王龍對住你講個班天敵?
你咁既研究,真係同小一生個堆專題報告冇咩分別,可能寫得比你仲好。
回復