香港寵物小精靈村落 論壇

加入
打印 上一主題 下一主題

睇在2007電影啦...

回復

原帖由 ∞-JUSTICE 於 27/12/2007 04:32 PM 發表

麻煩可唔可以放一放種上foxy俾我呢類bt白痴dl...

麻煩可唔可以上一上載到http俾我呢個咩都用唔到既人dl…(喂
回復

原帖由 紅彗星 於 27/12/2007 04:52 PM 發表

麻煩可唔可以上一上載到http俾我呢個咩都用唔到既人dl…(喂

上載片是一件煩的事呀!
可能要等大半天!
回復

原帖由 elvis 於 27/12/2007 01:15 PM 發表
開頭鑽珍出場的同時,
又有未知出現,
意味戰鬥發生在神秘空間?

那個是異次元
據說是時空裂縫?

回復

原帖由 ∞-JUSTICE 於 27/12/2007 04:32 PM 發表

麻煩可唔可以放一放種上foxy俾我呢類bt白痴dl...

[52wy&koudai8][PokeMon][Movie_2007][Jpn_Chs][Rv11_Aac][907072A5]

在Foxy打以上的名稱就可以找到
或打「pokemon movie 2007」
回復

原帖由 tamsunny 於 27/12/2007 03:06 PM 發表

已經download了
有字幕
不錯的說

係繁體定簡體來的!?
原帖由 tamsunny 於 27/12/2007 10:57 PM 發表

[52wy&koudai8][PokeMon][Movie_2007][Jpn_Chs][Rv11_Aac][907072A5]

在Foxy打以上的名稱就可以找到
或打「pokemon movie 2007」

已經dl緊-.-thx
↑雖則係純感謝文,但係引用多一個post講返相關文章=口=唔算犯版規架可
回復

我想知點解時間神要同空間神打姐?
好難明,,,
仲有惡夢神出來既意義係咩?
崖打?
回復

岩岩睇完了(半夜dl走黎睇= =)
惡夢係因為以前受過愛麗絲個外婆恩惠,想保護個小鎮同個庭園先走出黎
佢寧願犧牲自己都唔想個庭園因為佢兩個打而消失,結果就企左出黎食哂時咆同亞空喇
某程度上可以話呢一套野改變左以往認為惡夢係邪惡象徵既想法
但係至於係咪咁就大家心照-.-
雖則某d位都算感人,但係整體既畫風,技能施放特效都比以往差(特別係時咆<--指定要批評,過往有幾多強大攻擊技出黎?利基亞天空衝擊波,海皇牙破光,路卡波導彈,都比呢次靚),感覺上時咆好似只係d高達戰鬥開大炮,亞空似用緊超大型音波爆擊ソニックブーム咁既樣,當然呢d只係個人評論,只係對於修讀3D動畫既我黎講要做到呢d畫面都仲可以(不過當然比大師級既差=口=)
宜家唯有期待下套冰空花束會搞成點(鬼龍用影子潛行會點潛呢=口=)

P.S.硬係覺得惡夢潛入地板果下激似用緊影子潛行シャドーダイブ-,-
回復

原帖由 ∞-JUSTICE 於 28/12/2007 04:50 AM 發表
岩岩睇完了(半夜dl走黎睇= =)
惡夢係因為以前受過愛麗絲個外婆恩惠,想保護個小鎮同個庭園先走出黎
佢寧願犧牲自己都唔想個庭園因為佢兩個打而消失,結果就企左出黎食哂時咆同亞空喇
某程度上可以話呢一套野改變左以 ...

我睇落都感覺到Gundam的味道呢!
回復

原帖由 玖我夏姬 於 28/12/2007 04:04 AM 發表
我想知點解時間神要同空間神打姐?
好難明,,,
仲有惡夢神出來既意義係咩?
崖打?

唔打老任點賺錢?
唔出來邊有戲睇?
回復