香港寵物小精靈村落 論壇

加入
樓主: 阿之
打印 上一主題 下一主題

冬季回歸了

原帖由  於 30/11/2006 21:50 發表

-o-..........妳都不把人家放在眼內嗎XD?

全班這麼多人沒留意到有人缺席一點也不出奇吧..
回復

原帖由  於 30/11/2006 21:50 發表

-o-..........妳都不把人家放在眼內嗎XD?

交情不深的人...

原帖由 sapphire 於 30/11/2006 23:26 發表

是共振(Resonance)吧

發燒40度一天就好,第二天可以上課了嗎OTL
==============================================
貌似今天比昨天更嚴重,希望星期天前可以復原......

這連子的錯字問題好像變得嚴重了
看來我要多看3色的正字節目orz

這個人現在好像還躺在醫院中的說.....
有人說燒到40度可能會變傻的=.=|||

======
希望sapphire病好後變成傻仔
回復

頭像被屏蔽
回復

原帖由 幻藍 於 30/11/2006 23:42 發表

交情不深的人...

這連子的錯字問題好像變得嚴重了
看來我要多看3色的正字節目orz

這個人現在好像還躺在醫院中的說.....
有人說燒到40度可能會變傻的=.=|||

======

看來你的錯字的確是嚴重了,是「這陣子」吧XD

腦部細胞不能抵住40度高溫,所以40度高燒的確是有機會變傻的

13年(應該是吧,忘了)前自己也試過一次4x度高燒,還要留院OTL......
======================================================
抱歉呢,看來你的希望要幻滅了,我沒發燒

回復

這都叫冬季=.=|
我想再凍一點

樓上兩至三位真的燒壞了...@@
回復

華氏104度轉做攝氏是幾多?記得小時候發了這個程度的燒.........

到時第一時間同佢講:比番部NDS+NDSL+PSP我
回復

原帖由  於 1/12/2006 18:04 發表
華氏104度轉做攝氏是幾多?記得小時候發了這個程度的燒.........

到時第一時間同佢講:比番部NDS+NDSL+PSP我

F = 9/5C + 32
104 = 9/5C + 32
C = 40
=========================================================
閣下真會開玩笑

回復

原帖由 sapphire 於 1/12/2006 12:56 發表

看來你的錯字的確是嚴重了,是「這陣子」吧XD

腦部細胞不能抵住40度高溫,所以40度高燒的確是有機會變傻的

13年(應該是吧,忘了)前自己也試過一次4x度高燒,還要留院OTL......
========================= ...

4x度我都試過
果時成半班同學中招
果時連行兩步路都唔得,會極辛苦同好暈
都唔知有幾多enzyme denature 左=.=
好似都係13年前(又好似冇咁耐)
又試過肺唔知乜病又留院,夜晚訓訓下都無lala會嘔....
好慘...好黑...
回復

唔知點解我覺得香港好像只有夏天和冬天這兩個季節, 春和秋天這兩個季節唔係好明顯.
回復

原帖由 shchhu3 於 1/12/2006 18:48 發表
唔知點解我覺得香港好像只有夏天和冬天這兩個季節, 春和秋天這兩個季節唔係好明顯.

春天好明顯的,好潮濕
學校成個地下都係水好滑的同學係到玩,滑來滑去,又玩花式
而且成日有人 仆x
回復