香港寵物小精靈村落 論壇

加入
樓主: marcochl
打印 上一主題 下一主題

你地覺得係施丹冇品定馬特拉斯挑釁佢?(要理性討論)

馬特拉斯咁樣撩人比我都嬲啦 不過施丹唔應該咁衝動..就算要同馬特拉斯開片都等埋踢完場波先開啦..家陣搞到紅牌出場同間接令法國輸..唔值得囉
回復

其實大家有乜證據話馬特拉斯撩人呢?
我地又聽唔到佢講乜...
就算聽到都唔識聽意大利文...
回復

原帖由 Slaking 於 11/7/2006 06:42 PM 發表
其實大家有乜證據話馬特拉斯撩人呢?
我地又聽唔到佢講乜...
就算聽到都唔識聽意大利文...

難道一個球員會無端端用頭撞人?

That's call 常理
回復

依家足協都調查緊依件事
話咩馬特拉斯用種族歧視言語鬧佢
不過都唔知佢點查- -
回復

原帖由 nikefootball 於 10/7/2006 21:57 發表

網上有流言話度文尼治(?)唔換施丹走佢就自己......
P.S.拿紅牌都有金球獎.......真沒天理......

這是沒天理喔= =?
人家比利仔跟亨利B也可以休休息
度文兄也不給c丹老大榮休喔. . .= =
c丹這場算挨得的了~
他結束足球生涯就給他吧!
==================================
c丹係冇忍耐力= =
垃c肯定有挑釁c丹
擺明想整走c丹喇. .
回復

原帖由 renz 於 11/7/2006 19:20 發表

難道一個球員會無端端用頭撞人?

That's call 常理

http://www.youtube.com/watch?v=D2slJ9CBnk0

從呢段片睇到係施丹開口講野先wo...

你唔比施丹純粹係打得唔順, 壓力又大, 搵人出氣架?
如果系咁馬特拉斯本身就無辜, 而且無辜地成為施丹出氣對象,
真系好唔公平 wo...

而且馬特拉斯根本就冇前科同對方球員發生爭執
反而施丹已經有前科系完全同球賽無關既情況下向對方球員使用暴力而被直接紅牌
佢系國家隊同俱樂部都試過以同樣方式直接拿紅牌
回復

原帖由 Slaking 於 11/7/2006 23:29 發表
而且馬特拉斯根本就冇前科同對方球員發生爭執

我對依句有保留。
回復

原帖由 Slaking 於 11/7/2006 23:29 發表

從呢段片睇到係施丹開口講野先wo...
你唔比施丹純粹係打得唔順, 壓力又大, 搵人出氣架?
如果系咁馬特拉斯本身就無辜, 而且無辜地成為施丹出氣對象

廢話
一早開波就係拉c拉衫先喇
你唔比?大家一日冇講出真相仲有大把個"你唔比
如果又再一次講不出重點
===============================
睇片係咪佢

http://www.youtube.com/watch?v=7HblsV-urHg&eurl=

http://www.youtube.com/watch?v=1Gyu8W1g2co
下文來自東方:
〈暴力拉斯早有前科〉
他由進入意軍陣線已曾多次作粗野動作阻對手前進......
......因此曾領過多張紅牌
回復

原帖由 幻影 於 12/7/2006 15:19 發表

廢話
一早開波就係拉c拉衫先喇
你唔比?大家一日冇講出真相仲有大把個"你唔比
如果又再一次講不出重點

===============================
睇片係咪佢

http://www.youtube.com/watch?v=7HblsV-urHg&eurl=

http://www.youtube.com/watch?v=1Gyu8W1g2co
下文來自東方:
〈暴力拉斯早有前科〉
他由進入意軍陣線已曾多次作粗野動作阻對手前進......
......因此曾領過多張紅牌

踢玻梗係有o的碰撞架啦, 拉下衫o係一場玻入面都唔知發生過幾多次, 施丹有冇必要去挑釁人?
所以咪話唔好咁主觀去認為一定係馬達拉斯錯哂lor......個真相一日未確定, 都唔可以話邊個o岩, 邊過錯, 但好多人都剩係猛咁鬧馬達拉斯......
請問你想講o既重點係乜?
呢個係我講錯, Sorry

回復

原帖由 Slaking 於 12/7/2006 16:56 發表
踢玻梗係有o的碰撞架啦, 拉下衫o係一場玻入面都唔知發生過幾多次, 施丹有冇必要去挑釁人?
所以咪話唔好咁主觀去認為一定係馬達拉斯錯哂lor......個真相一日未確定, 都唔可以話邊個o岩, 邊過錯, 但好多人都剩係猛咁鬧馬達拉斯......
請問你想講o既重點係乜?
呢個係我講錯, Sorry

恕在下實太無知
POINT 1.有碰撞沒太大問題的
              可是馬君可是有「胸襲」之嫌. . .
               難怪c丹難下火

POINT 2(可能就是我了).似乎大家也不是抱有太過主觀的想法
                                         只是馬君也承認了出言挑釁丹君. . .
                                         那施丹有無品就是主觀想法(OTL...|||)

如標題Orz|||
恕某影多言
可能不理性了...歉..
回復