香港寵物小精靈村落 論壇

加入
樓主: jackyon99
打印 上一主題 下一主題

閃光精靈~!!一起討論吧!!

原帖由 elven2001 於 27/5/2007 12:03 發表
忍夠了................gts拿回來的~check又check過~wifi又上到,而且,多找找其他的例子~才放開你的咀巴笑吧,閉著真的不太好

那你可以同我上wifi給我看看嗎??
交換模範中看
回復

家裡沒wifi............不然把捕捉地點、經驗總值~等等地方照給你看好了,不然又要說東說西
回復

原帖由 elven2001 於 27/5/2007 13:07 發表
家裡沒wifi............不然把捕捉地點、經驗總值~等等地方照給你看好了,不然又要說東說西

沒有wifi為何又說是在gts拿= =??
難道是在fd拿??

捕捉地點、經驗總值等既東西~你e家拍比我睇好嗎@@??
回復

閃光精靈                          =  1/8192
個體全31  1/(32^6)           = 1/1073741824
出現elven2001簽名檔的精靈= 1/8796093022208
還要有4隻,機率                 =  1/35184372088832
3.5兆份之一,期望值即係有3.5兆人玩pokemon,而只有elven2001有4隻閃光+個體31精靈,elven2001都幾好彩~
回復

唔一定係佢架嘛
可以換返黎
而且每個人唔止用一隻pm
起碼見過幾千隻pm
回復

原帖由 yin229 於 27/5/2007 13:35 發表

沒有wifi為何又說是在gts拿= =??
難道是在fd拿??

捕捉地點、經驗總值等既東西~你e家拍比我睇好嗎@@??

1.是的
2.如下

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

相機被我姐帶回大學了~只能用相機拍.......質素上滿差,見諒
回復

我無意思挑釁你,但係你個4隻PM 我半個鐘都唔洗就可以改出黎,又閃又31又好性格,仲要係拉帝兄妹,D日本人真係禁得閒?
回復

原帖由 邪惡A夢 於 27/5/2007 18:11 發表
我無意思挑釁你,但係你個4隻PM 我半個鐘都唔洗就可以改出黎,又閃又31又好性格,仲要係拉帝兄妹,D日本人真係禁得閒?

我只是想說,我是光明正大的上gts換寵的

而且...我拍照發上來之前~沒看你的post,你改寵是你的事,我沒興趣理
回復

原帖由 elven2001 於 27/5/2007 18:19 發表

我只是想說,我是光明正大的上gts換寵的

而且...我拍照發上來之前~沒看你的post,你改寵是你的事,我沒興趣理

不是沒wifi嗎?

只是說, gts的改pm很多...
回復

Help我

點捉閃光pm????????
回復