香港寵物小精靈村落 論壇

加入
樓主: kingking1992
打印 上一主題 下一主題

捉寵之065

捉寵之065

我我17號知開this ac so sor
回復

原帖由 kingking1992 於 18/10/2006 20:06 發表

登錄/註冊後可看大圖
<----yes~_~thx~小智~><謝謝他告訴私知道真是1000-1000000000000個謝謝

偶好像比他更早回答你,偶被無視了?

原帖由 kingking1992 於 18/10/2006 20:08 發表
我我17號知開this ac so sor

新人唔代表可以無視版規,不然FAQ設立來比你for what?
那是給玩家找資料時用,不是比其他人用作引用來回答你

看來你把偶和FAQ也無視了
回復

捉寵之065

sorry 板主
回復

我想問呢....樓主你45lv果隻野....之前米係狄拉既?
咁佢米要用尖爪黎進化既....尖爪你係邊到黎反黎嫁 ?
回復

原帖由  於 18/10/2006 20:12 發表

偶好像比他更早回答你,偶被無視了?

新人唔代表可以無視版規,不然FAQ設立來比你for what?
那是給玩家找資料時用,不是比其他人用作引用來回答你

看來你把偶和FAQ也無視了

我停左一陣先打字你當然快個我發帖啦...(個時打哈古龍中)
回復

原帖由 ~小智~ 於 19/10/2006 11:42 發表

我停左一陣先打字你當然快個我發帖啦...(個時打哈古龍中)

發帖次序唔係主要問題.......問題係置頂post/舊帖從來冇人(or少人maybe~)睇
好多人都係一來就開post,然後狂click F5等答覆,冇人答或沈左就推帖,睇舊post都費事

如是者,這區的post就會愈來愈多(興旺@@?),會員們答問題的速度愈來愈快(連續地操練打同一句答案-v-),然後......估到吧~~
雖然FAQ的作用好像與論壇的原有作用抵銷(討論,發問,etc.),但要人家天天看著同一問題,打同一樣的字,這跟趕客有分別麼??

算了~講到這裏,我已經把在HK發的題目拉到來我家了= =||

總而言之,請大家多多翻帖,看置頂post,好讓大家不為此而爭論吧......

離題的......細路咪學
回復

原帖由 kingking1992 於 18/10/2006 19:50 發表
捉獸問題我未轉全國-一隻065-.-in where捉~_~同有什麼捉寵地方可以打出來^^下題不是主問題我用了80lvhttp://pokemon.aucy.com/nds/pic/f2/aucy395.png15lvhttp://i47.photobucket.com/albums/f171/arenalee/448.p ...

1.每星期五係發電廠出面有得捉(205道 ge右面)
2.我用56lv火主,55lv鑽石神獸,50lv三神魚其中兩隻,41lv電狗,22lv海鷗(囉黎飛ge je)
回復

失戀的小王子

THXTHXthx^^
回復

捉寵之065

是不是在發電廠左邊單一個風車個到捉的??(要游水入去個到)
回復

失戀的小王子

help  help me><
回復