香港寵物小精靈村落 論壇

加入
樓主: 闇風
打印 上一主題 下一主題

寵物小精靈人物資料:

咁姐係小智8歲-.-?
>>>無可能
回復

10歲才可以成為訓練家....從博士中拿pm的
所以8歲是沒可能的
回復

原帖由 jasonho1994 於 17/8/2006 12:57 發表
寵物小精靈人物資料:

登錄/註冊後可看大圖
永遠的中級者、小智(10歳)
剛滿十歲時從大木博士那裡得到比卡超。初頭比卡超並不 ...

登錄/註冊後可看大圖
大木博士(50歳)
給小智比卡超的人。有權威o既小精靈學者,聽說精靈圖鑑就是他的研究成果,很多人都希望與他見面。當小智身邊o既小精靈多過六隻,多出的那一隻就會自動傳送到博士那裡。是一個一時嚴肅,一時騎呢o既人。經常和小智傳送到他研究所o既小精靈成為朋友…例如大鉗蟹同爛泥獸。

登錄/註冊後可看大圖
=.=傻嫁~50歲有個10歲既孫?姐係40歲抱孫=.="當佢個仔20歲結婚..都要過happy下家嘛~當3年後生仔姐係40-23=17歲..仲要同人結婚呢~好喇~再-3年~姐係14就結婚喇喎@_@"真係勁-_-"!讀f.3可以結婚@o@"
回復

原帖由 〝?木守宮?。 於 1/9/2006 14:30 發表

登錄/註冊後可看大圖
大木博士(50歳)
給小智比卡超的人。有權威o既小精靈學者,聽說精靈圖鑑就是他的研究成果,很多人都希望與他見面。當小智身邊o既小精靈多過六隻,多出的那一隻 ...

=0=癲夠未?
大木博士 40歲既時候 你唔比佢個隻20歲結婚生埋仔咩!?以前20歲結婚好正常架咋!"
回復

原帖由 至愛啟暴龍* 於 21/8/2006 12:02 發表

你話比小智大兩年..但都係10歲
咁姐係小智8歲-.-?

這不是我說的~
只是樓主這個topic的內容自相矛盾
回復

原帖由 至愛啟暴龍* 於 1/9/2006 15:58 發表

=0=癲夠未?
大木博士 40歲既時候 你唔比佢個隻20歲結婚生埋仔咩!?以前20歲結婚好正常架咋!"

小茂仲有個家姐嘛~~
只不過動畫沒出現……
所以沒太大機會會50歲……
回復

原帖由 GBA2005 於 2/9/2006 23:57 發表

小茂仲有個家姐嘛~~
只不過動畫沒出現……
所以沒太大機會會50歲……

70年代d人好多都係12,13歲marry la
有咩出奇
回復

pokemon d劇情來來去去都係咁.......已經睇到悶  其實可以加多小小劇情,例如:講下小智老豆點解失蹤,小茂多d戲份可以睇落去真係似小智宿敵0既感覺,同加d同小霞0既感情線........唔洗搞到依家咁悶
回復

小智(10歳)

佢咁細都有得出去旅行,我都想呀
回復

小霞是10歲的!
因為我聽過很多網上版本,也是說她是和小智同齡的.
回復