香港寵物小精靈村落 論壇

加入
樓主: nikefootball
打印 上一主題 下一主題

世界盃8強

原帖由 nikefootball 於 28/6/2006 14:00 發表

葡萄牙/英格蘭
星島都係咁賣

登錄/註冊後可看大圖

咁我要法國贏,跟住英格蘭贏法國,入決賽贏埋(發夢中-0-)
之前雲加都話冇同佢達成協議,咁即係呢個都好可能係假

雲格否認教皇馬 22 June, 2006 15:39 +0800

阿仙奴領隊雲格否認他和皇馬主席候選人之一的維拿達成協議,在維拿當選後過檔皇家馬德里。

皇馬主席選舉前夕,各候選人均希望能夠跟著名領隊達成協議以增加其當選的本錢。

皇家馬德里必須在來季球季展開前落實新領隊的人選以取代剛加盟桑坦德的盧比斯卡路,當中以艾歷臣的呼聲最高。

而候選人之一的維拿更揚言己跟雲格達成協議,不過雲格向《阿斯報》表示沒有跟任何人洽談關於皇家馬德里的事。
轉載自u-soccer
好似唔係同一個人-0-

回復

世界盃16強的勝隊
左面首名勝( 德國)----右面首名勝(英格蘭)
左面首名勝(阿根廷)----右面首名勝(葡萄牙)
左面首名勝(意大利)----右面首名勝( 巴西)
左面次名勝(烏克蘭)----右面次名勝( 法國)

首|首
首|首
首|首
次|次

.....好有次序.......

回復

世界盃8強

我估今屆世界杯一定係巴西嬴
因為巴西喲人好good
回復

原帖由 李子禧 於 30/6/2006 19:18 發表
我估今屆世界杯一定係巴西嬴
因為巴西喲人好good

ronadino冇態,迪達唔穩,阿祖好似又係唔掂,唯一好消息就係ronaldo開始番黎……
回復

原帖由 天神 於 30/6/2006 07:25 PM 發表

ronadino冇態,迪達唔穩,阿祖好似又係唔掂,唯一好消息就係ronaldo開始番黎……

巴西VS法國......歷史又重演了......

P.S.今晚11:00德國VS阿根廷,希望啊媽比我睇......
回復

原帖由 nikefootball 於 30/6/2006 19:28 發表

巴西VS法國......歷史又重演了......

P.S.今晚11:00德國VS阿根廷,希望啊媽比我睇......

巴西,你要輸呀,英格蘭對法國既話,英格蘭就有優勢-0-

2隊鋒線都好勁,防守阿根廷唔多掂,德國波歷克後左之後,防守好左,德國贏
回復

原帖由 天神 於 30/6/2006 07:37 PM 發表

巴西,你要輸呀,英格蘭對法國既話,英格蘭就有優勢-0-

2隊鋒線都好勁,防守阿根廷唔多掂,德國波歷克後左之後,防守好左,德國贏

英格蘭VS葡萄牙......都唔知出唔出到線......(雖然上場個垃圾球正比左咁多牌,但球員誓要打巴西,例如迪高)

兩隊攻力不相百中......後防都係咁弱......真係唔知邊隊嬴
回復

原帖由 nikefootball 於 30/6/2006 19:53 發表

英格蘭VS葡萄牙......都唔知出唔出到線......(雖然上場個垃圾球正比左咁多牌,但球員誓要打巴西,例如迪高)

兩隊攻力不相百中......後防都係咁弱......真係唔知邊隊嬴

冇左迪高=創造力大減-0-(英格蘭要贏呀,輸左我驚學校d女仔會暴動-0-)(那個球証已經回老家了……-0-)
回復

原帖由 天神 於 30/6/2006 08:01 PM 發表

冇左迪高=創造力大減-0-(英格蘭要贏呀,輸左我驚學校d女仔會暴動-0-)(那個球証已經回老家了……-0-)

學校d女仔會暴動?!呃意思=.=

呢個<精英>球証都唔知點考球証牌
(最幣仲要在D重要比賽做執法)
回復

原帖由 nikefootball 於 30/6/2006 20:07 發表

學校d女仔會暴動?!呃意思=.=

呢個<精英>球証都唔知點考球証牌
(最幣仲要在D重要比賽做執法)

學校大部分女仔都鐘意英格蘭-0-所以輸左會暴動-0-
抵佢有今日(同普爾有得揮XDDDDDDD)
回復