香港寵物小精靈村落 論壇

加入
樓主: lcm1995
打印 上一主題 下一主題

小智Daddy是否死左???

原帖由 至愛啟暴龍* 於 19/4/2006 18:42 發表

以我所知小智DADDY係一名訓練員.

應該就係啦
寵物小精靈第2集果時
小智係寵物小精靈中心用電話同佢阿媽傾計
佢阿媽話小智爸爸係以前用左4日先去到常盤市

咁小智爸爸應該好似小智咁樣去左旅行修練掛

可能pm播到最尾小智要同佢爸爸爭冠軍= ="
回復

>~<

原帖由 200100132 於 20/4/2006 20:39 發表

應該就係啦
寵物小精靈第2集果時

可能pm播到最尾小智要同佢爸爸爭冠 ...

你的想法我很同意,我都認為小智daddy應該係去咗修練,希望日後可以知道佢daddy係用咩寵物小精靈啦! >~<
回復

原帖由 yini_715 於 20/4/2006 21:46 發表

不是去了3日嗎?

呢個我就唔清楚啦
我dl番黎睇果個版本係講佢用左4日XD
回復

原帖由 200100132 於 20/4/2006 20:39 發表

應該就係啦
寵物小精靈第2集果時

可能pm播到最尾小智要同佢爸爸爭冠 ...

我覺得會係小智輸啵如果爭冠軍..........
佢爸爸..應該係一個好強既人.........
編劇如果能出現話比我地聽就好lu...
回復

原帖由 至愛啟暴龍* 於 21/4/2006 17:45 發表

我覺得會係小智輸啵如果爭冠軍..........
佢爸爸..應該係一個好強既人.........
編劇如果能出現話比我地聽就好lu...

我就想問 佢呀爸 有冇波動之力量(夢夢果套= =小智有 佢呀爸有冇= =?

我估佢呀爸果team(估ja)

啟暴龍,噴火/水箭/奇異花,雷超,卡比獸,班吉拉,血飛龍
回復

日本動畫部份冇講爸由一開始到現在都好hit
例如:keroro軍曹,愛麗斯學院等都冇提及啊爸
所以田尻智冇講小智的啊爸都好平常
又講D作話作啊爸好麻煩
so D作者唔你D啊爸出黎
回復