香港寵物小精靈村落 論壇

加入
樓主:
打印 上一主題 下一主題

我寵物小精靈team

關閉 [複製鏈接]
我覺得班吉拉唔應該用橫衝直撞~
哂左招崩石~
崩石對戰好有用@@”
回復

Originally posted by tsang12321 at 2005-7-13 22:06:
評team唔好再開post問啦,唔該

你收聲啦
次次都係甘
冇次可以答到我野
日日話我POST
你呢
你睇下自己有邊次唔係串人
有邊次可以幫下人
有邊個未比你串過呀
你邊位呀
你甘多廢話不如教下人野啦
回復

飛醒係一招連我都唔明點用的招~~因為太複雜,故不建議初學者及中級手使用
飛醒(招式10)係no.201出果招,係用一些公式計算而撰擇的系
(如不明aucy所說的你便不要用,而你明的話,恭喜你,你已學會了251招中對深奧的一招)

Originally posted by at 2005-7-13 02:47 PM:
大家有咩評價(假設10分滿分,10最高,1最低)我比自己5分到...我d精靈唔係好勁..係唔係
-----------------------------------------------唔講lv---------------------------------------------------
啟暴龍
No: ...

沒錯,招式是好,但你配錯了(別說我直言)
啟暴龍no.149 命中率低,宜在暴風雪/轟天雷中除去其一
金鯉魚龍:唔要暴風雪(正如driver所說)
班班你配得有一點離譜,如不介意可再練過(破壞光束及橫衝直撞相同系數招)
巴他碟:沒咩問題
鐵甲暴龍:good~~但係千萬唔用打水,草(唔使我講)
為什麼很多精靈都只有直打的招,沒有不扣對方生命值的招???(這也是初學者經常犯的錯,因為尚未體會因令人中毒或能力下降而戰勝或戰敗的滋味)
評分~~鬆手一點~6
回復

Originally posted by at 2005-7-22 11:22 PM:

你收聲啦
次次都係甘
冇次可以答到我野
日日話我POST
你呢
你睇下自己有邊次唔係串人
有邊次可以幫下人
有邊個未比你串過呀
你邊位呀
你甘多廢話不如教下人野啦

我同你講=.="你犯左規架la...
p.s=.='今日先g有隊評
回復