香港寵物小精靈村落 論壇

加入
樓主: 比超仔
打印 上一主題 下一主題

捕捉精靈/精靈疑難發問區

關閉 [複製鏈接]
除左個個方法仲有一個係將小哥達改成夢夢
回復

嗯~而且5圍係小哥達能力
只不過招同樣變左
回復

背背龍  邊到有..我,要捉左佢

比華拉 邊到先有..我想要比華拉 和呢到點去...我去唔到

http://aucy.com/pokemon/pokemon.php?n=235&ver=chi&map=1

巴爾郎 no 236 邊到有   http://aucy.com/pokemon/pokemon.php?ver=chi&map=1&n=236

史利比 no 251 邊到有 http://aucy.com/pokemon/pokemon.php?ver=chi&map=1&n=251

地裂 邊到有得學姐....[E-QuM]

[ Last edited by 孫 on 2005-7-22 at 06:26 PM ]
回復

夢夢點捉?
回復

金板~~~
金鳥:打完電台塔後會比條金羽毛,你便可到第四板個塔度捉金鳥la
銀鳥:打敗小智後,到岩系場館個鎮,在街上問一個藍色的老伯,就有銀羽毛,你便可到漩渦島捉
雷公:在新地圖隨機遇到(當然要放走三聖獸先遇到)
炎帝:同雷公捉法一樣
水君:同雷公捉法一樣
lv:金鳥40lv銀鳥60lv雷公40lv 炎帝40lv水君40lv

銀板~~~
銀鳥:打完電台塔後會比條銀羽毛,你便可到漩渦島捉
金鳥:打敗小智後,到岩系場館個鎮,在街上問一個藍色的老伯,就有金羽毛,你便可到第四板個塔度捉金鳥la
水君:同雷公捉法一樣
lv:金鳥60lv銀鳥40lv雷公40lv 炎帝40lv水君40lv

水晶~~~
水君:打完電台塔後會比唔知咩你,跟住到第四板個塔度捉水君
銀鳥:打敗小智後,到岩系場館個鎮,在街上問一個藍色的老伯,就有銀羽毛,你便可到漩渦島捉
金鳥:呢個麻煩多多了
1)首先要捉了雷公,炎帝,水君
2)跟住到舊地圖草系場館個鎮,入去該鎮PC
3)把雷公,炎帝,水君拿出
4)讓在護士旁的人過目(該人不接受傳機的雷公卅炎帝卅水君)
5)比條金羽毛你
6) 你便可到第四板個塔度捉金鳥la
lv:金鳥60lv 銀鳥60lv 雷公40lv 炎帝40lv水君40lv
如果我有什麼說少的可以補充,也希望板主把捉該五隻野的方法放在重要主題裡

請大家不要在post以上五隻野的問題
回復

tsang12321
我自己說你次次都唔幫手,,,,又次次都話人分post...    你自己都係想要d積分
..
我哥哥話話你次次都唔幫手.....又係到話人分post...唔幫手就咪出聲啦[E-Ang]

你收聲啦
次次都係甘
冇次可以答到我野
日日話我POST
你呢
你睇下自己有邊次唔係串人
有邊次可以幫下人
有邊個未比你串過呀
你邊位呀
你甘多廢話不如教下人野啦

比超仔 我幾時有 犯左規架  ....如果你係我...你會點呀...次次都比人說你
分post......有唔幫手...佢都係要d積分姐

[ Last edited by 孫 on 2005-7-23 at 10:16 AM ]
回復

你有邊次幫個我....我post左幾多次...你有幫個我咩...

我發新話題 地裂邊到有得學...等左1天都係冇人回我...我都等人回啦....

次次都係甘
冇次可以答到我野
日日話我POST 卅.卅
回復

幫左手有點呀.....好多次都話人 呃post or 分post...

我都係幫我自己和幫佢地姐....我都冇錯... 係板主針對我姐...人多暇人小
回復

回復

請大家別再吵了...
先答問題:
No.236:在第四關及第七關之間希三個洞,入中間的洞(需衝瀑布),
在最深處會找到一個訓練員,打敗他後就會給你(隊伍中要有空位),
或者用比華拉/沙古拉/柯波郎生蛋都可以
回復