香港寵物小精靈村落 論壇

加入
樓主: martincyc
打印 上一主題 下一主題

[小貼士]點先可以入中央大城個服裝店&點先可以平買關東三主MEGA STONE

1.會, 我潮點主要重覆係打研究所, 買galettes升番黎
2.南圈同北圈既街道有d淺藍色車站牌, 好似答的士咁簡目的地(南圈東/西,北圈東/西呢4個係總站),中途都有站, 好似巴士咁問你落唔落車
3.隨你鐘意(注意:除1,2,3星restaurant, 重有間門口無星既sushi店, 此為黑店, 不能回本)
4.無論你有無輸到, 都要完成5場, 應該唔加圖鑑, 全勝(有pm死過)6星, 輸一場-1星
6星->13bp, 5星->11bp.........
詳情http://www.serebii.net/xy/battleinstitute.shtml我未試過7星
5.未打過
6.衫鋪隔離條大道(髮廊附近果條)有間書店標誌既shop,入去見到之前bw尾同小智一齊行動既記者就係alex
回復

我日文 可唔可以張地方名轉為日文?
回復

我日文 可唔可以張地方名轉為日文?
櫻吹雪 發表於 30/10/2013 09:09 PM

參考
http://xn--rckteqa2e6038anjua.com/xy/pokemon_xy_map_t5.html
可以同1樓第1幅圖對住睇
回復

升到咁上下(攞到孚蛋O-POWER/MEGA石50000既地步) 搭的士半價~
回復