香港寵物小精靈村落 論壇

加入
樓主: DarkDragon
打印 上一主題 下一主題

關於救助隊(咩都得)

Originally posted by Helluin at 2005-12-28 08:56 PM:
頂...頭先做任務...帶隻PM上去搵同伴...響1樓行一步已經比敵人吹死....激死= =

你帶咩pm???咁得意????
回復

帶金銀版隻草系主角....

個任務係S級黎架=.=.....

佢得好低lv...30幾血...一入到個迷宮行一步就比人吹死左
回復

Originally posted by kaka^^ at 2005-12-28 10:28 PM:

有咩特別??

路基亞係唔駛買地....(好似...應該...)

你講ga應該係:

登錄/註冊後可看大圖

"ベトベタフード" ...

呢粒野你只要踩到爛泥怪個陷阱就會有....所以我好憎...成日將我D世界第一變做呢粒死人野
回復

戰鬥Team:Lv100 雙攻255的噴火龍 x1
許願Team:富迪 x1 ( Lv不重要吧 )
Originally posted by DarkDragon at 2005-12-27 08:40 PM:
仲有一個位wo.........

多精靈唔一定好的....夠高Lv的話一隻就夠清場了~

其他神獸都係用黎擺的.....即使那隻捉左成個星期的史利比都係.....

[ Last edited by 幸運星 on 2005-12-29 at 01:54 AM ]
回復

Originally posted by Helluin at 2005-12-29 12:39 AM:

呢粒野你只要踩到爛泥怪個陷阱就會有....所以我好憎...成日將我D世界第一變做呢粒死人野

係丫係丫!!好鬼死衰架:em25::em25::em25:不過有時係地下都執到....(即刻兜路走)

Originally posted by 幸運星 at 2005-12-29 01:53 AM:
戰鬥Team:Lv100 雙攻255的噴火龍 x1
許願Team:富迪 x1 ( Lv不重要吧 )

多精靈唔一定好的....夠高Lv的話一隻就夠清場了~

[ Last ed ...

嘩~~~你都好勁wo@@"

下...你隻噴火龍99lv有冇學新招丫???

Originally posted by 幸運星 at 2005-12-29 01:53 AM:

其他神獸都係用黎擺的.....即使那隻捉左成個星期的史利比都係.....[ Last ed ...

我都係嫁@@"

[ Last edited by kaka^^ on 2005-12-29 at 09:11 AM ]
回復

Originally posted by kaka^^ at 2005-12-28 10:28 PM:

有咩特別??

無咩野特別,咁你話分享呀嗎,咁我咪講下囉..........估唔到咁都俾人..........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
心感無奈

同埋睇下你地有咩意見對我既打法...................................................................................................................................................睇下可以點改............................................
點知.........心淡..
你講ga應該係:

登錄/註冊後可看大圖

"ベトベタフード" ...

仲等之前係咁汁..............原來係廢的....

仲有野想ask下...
我想問下係唔係可以係迷宮叫armarm加果d pm返去sin架?
= 唔駛行晒all個迷宮?就可以捉到佢地?

[ Last edited by 26 on 2005-12-29 at 12:19 PM ]
回復

我現先發覺....條青龍..係好癈ga...2個回合.就收得工...

我當場  =口="""
回復

除左三神鳥外,其他聖獸的居住處ar!!![E-Sad]
回復

Originally posted by 小鋸鱷~ka at 2005-12-29 12:59 PM:
我現先發覺....條青龍..係好癈ga...2個回合.就收得工...

我當場  =口="""

睇你幾高lv去打姐=.=...

高lv草系種子機關槍打幾下就ko= =
回復

仲有野想ask下...
我想問下係唔係可以係迷宮叫armarm加果d pm返去sin架?
= 唔駛行晒all個迷宮?就可以捉到佢地?
<<<<<<<答下我啦..
回復