香港寵物小精靈村落 論壇

加入
樓主: DarkDragon
打印 上一主題 下一主題

關於救助隊(咩都得)

Originally posted by 小鋸鱷~ka at 2005-12-28 08:34 PM:

點解呀....唔係好好用咩..
...............................................................................
咁個一個勁多鬼的迷宮點先可以出現..?
洗唔洗...用特別的方汰先可以入呀..
有冇人知....

...

績分.......
回復

Originally posted by kaka^^ at 2005-12-28 08:36 PM:
你有冇大岩蛇??

上次佢用龍怒..我以為..佢係度噴火..
心想..佢識噴火ga咩  =口="
回復

Originally posted by kaka^^ at 2005-12-28 08:36 PM:
你有冇大岩蛇??

以前捉過...但係load返個save之後就冇左@@...

大岩蛇好易捉姐=.=
回復

Originally posted by kaka^^ at 2005-12-28 08:34 PM:

粒波幾難升o架....好辛苦至進化到后面果隻@@"

假若升佢必成大器= =+

信我!!

遲D先理=.=...我淨係想儲PM....升到佢進左化就算lu
回復

頂...頭先做任務...帶隻PM上去搵同伴...響1樓行一步已經比敵人吹死....激死= =
回復

Originally posted by Helluin at 2005-12-28 08:56 PM:
頂...頭先做任務...帶隻PM上去搵同伴...響1樓行一步已經比敵人吹死....激死= =

個隻係咩pm呀...咁易死...=0="
回復

Originally posted by Helluin at 2005-12-28 08:50 PM:

遲D先理=.=...我淨係想儲PM....升到佢進左化就算lu

唔得!!!我又儲sin得= =+

不過要等聽日--
(因為off....)

Originally posted by Helluin at 2005-12-28 08:56 PM:

哈哈^^第死@@
回復

嘩...你地個個都好勁呀............
我都無捉到你地既一半/lv都無你地一半.....

我一路都用伊貝+比卡超(超好用~打怪雖然一般,但係打boss一流~)
now進左化~so~水伊+比卡超~我得42lv+41/40lv咋...
招:水伊:擺尾+風沙擺擊(好似係....-命中果招)
           沖浪?(由上面落水果招)
           誘惑
    比卡超:十萬
              電磁波
              電擊
              電光火石
打怪:比卡超----- 電光火石
                ----- 十萬掃勁多怪~~9方攻擊(最bad係命中唔高...)
打boss:伊貝----- 1)誘惑
                ----- 2)擺尾+風沙擺擊
          比卡超---- 1)電擊/十萬
                   ----電磁波
有時+果隻有雲果隻鳥~

now係路基亞個迷宮,
我仲諗佢得40f,點知armarm check左有99f......超無野講.
好在bring左4個世界第一~~(怕唔夠...)
but算啦~水伊係果個迷宮到超屈...
(水招+hp,and d怪扣得少now~but i think later d怪會勁d...)
可以+lv too~

我想問路基亞係唔係自己加入後有佢既地?(我連地都未買齊......)
= 係唔係唔駛買地?
我超唔想又行多次......= =99f喎....
仲有呀~
果d係路基亞個迷宮既brown色石係咩呀?有咩用?
回復

利基亞唔駛買地,第一次上去就捉到佢
回復

Originally posted by 26 at 2005-12-28 09:33 PM:
嘩...你地個個都好勁呀............
我都無捉到你地既一半/lv都無你地一半.....

我一路都用伊貝+比卡超(超好用~打怪雖然一般,但係打boss一流~)
now進左化~so~水伊+比卡超~我得42lv+41/40lv咋...
招:水伊:擺尾+風沙擺擊(好似係....-命中果招)
           沖浪?(由上面落水果招)
           誘惑
    比卡超:十萬
              電磁波
              電擊
              電光火石
打怪:比卡超----- 電光火石
                ----- 十萬掃勁多怪~~9方攻擊(最bad係命中唔高...)
打boss:伊貝----- 1)誘惑
                ----- 2)擺尾+風沙擺擊
          比卡超---- 1)電擊/十萬
                   ----電磁波
有時+果隻有雲果隻鳥~

有咩特別??
Originally posted by 26 at 2005-12-28 09:33 PM:

我想問路基亞係唔係自己加入後有佢既地?(我連地都未買齊......)

路基亞係唔駛買地....(好似...應該...)

果d係路基亞個迷宮既brown色石係咩呀?有咩用?

你講ga應該係:

登錄/註冊後可看大圖

"ベトベタフード"
食用後,飽腹度少量回復,但會導致一些不良狀態

[ Last edited by kaka^^ on 2005-12-28 at 10:29 PM ]
回復