香港寵物小精靈村落 論壇

加入
樓主: Echo21
打印 上一主題 下一主題

EBS Server2快將登場,正等武器特效

wingwing999說得冇錯
回復

有兩條路:
請學好英文
請學好打字

[E-Ton][E-Ton][E-Ton][E-Ton]
回復

哈哈,笑死我
真火龍之國的打飛機發動。
回復

我已經完成武器更新程序,正等待Echo21上傳,預計明日晚上前正式使用。
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
大概更新內容:
NT攻擊力的武器只有35件(GM武器不計算在內),大約減了四至五成。
還有,由於以前大部分武器的命中率稍為較減,因此今次更新會把所有武器的命中率提升約五成。
新增武器有數十件,有兩個新武器系列。
當中有2個武器系列版刪除---垃圾及栗子炮。
為了減少以前過多的武器系列分支,某些武器將被刪減或被移位。
而目前最受歡迎的光子能量系列,都會有幾件新增武器,更強攻擊力。

當Echo21上載完畢,我會公開今次EBS武器大更新的所有內容。
回復

Originally posted by oscar at 2004-8-8 09:38 PM:
我已經完成武器更新程序,正等待Echo21上傳,預計明日晚上前正式使用。
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
大概更新內容:
NT攻擊力 ...

點解唔今晚搞掂(好期待!!!![E-Gla])
回復

Originally posted by wingwing999 at 2004-8-8 22:29:
點解唔今晚搞掂(好期待!!!![E-Gla])

Echo21佢icq無online...send唔到俾佢
回復

已經有成55人la!
不如提早刪人la!
D人又唔係玩ge!

[ Last edited by 可愛的兔兒 on 2004-8-8 at 11:59 PM ]
回復

Originally posted by 可愛的兔兒 at 2004-8-8 11:57 PM:
已經有成55人la!
不如提早刪人la!
D人又唔係玩ge!

咁咪冇廢人打[E-TeH]
回復

發現建11個國ge BUG
回復

Originally posted by 可愛的兔兒 at 2004-8-9 09:37 AM:
發現建11個國ge BUG

卡比仔,不如我去你個國一齊滅真火龍之國丫~OK??(超過24小時ga la~)

+++++++++++++++++++++++++++++++++
求救ar!!!Echo21你個forum我轉左版面就error la.......
而入ng返去改ar!help!!

Parse error: parse error, unexpected T_ELSE in e:\appserv\www\discuz!\forumdata\templates\7_index.tpl.php on line 226

[ Last edited by smallpotato226 on 2004-8-9 at 11:32 AM ]
回復