香港寵物小精靈村落 論壇

加入
樓主: pig
打印 上一主題 下一主題

各位村民對新作D/P的看法

原帖由 nikefootball 於 18/8/2006 16:02 發表

我可沒太多時間傳機&放生,乾脆買多盒EM算了XD
現在家中已有6盒EM......
(本人已破產了XD)
原帖由 nikefootball 於 17/8/2006 22:39 發表

沒所謂,雖貴D,但有保正便行了...

我很窮,沒$$$的......

我得一部NDSL......當然要買多部了XDD

6盒EM....又NDSL...遲D你又會入多部,你仲話冇錢!?
回復

原帖由 fish 於 18/8/2006 04:08 PM 發表

6盒EM....又NDSL...遲D你又會入多部,你仲話冇錢!?
只係窮人一個...
聽講呢度都好多個有$$$人(E.G.fish,Sapphire等)
我比起你們只是微不足道...
回復

原帖由 nikefootball 於 18/8/2006 16:02 發表

我可沒太多時間傳機&放生,乾脆買多盒EM算了XD
現在家中已有6盒EM......
(本人已破產了XD)
要把對戰用精靈都集中在一個卡帶中也要花時間通訊吧......
買六個EM總覺得有點兒誇張......
原帖由 nikefootball 於 18/8/2006 16:14 發表

只係窮人一個...
聽講呢度都好多個有$$$人(E.G.fish,Sapphire等)
閣下真會開玩笑

(不過經過這暑假,我也差不多破產了XD)

回復

原帖由 sapphire 於 18/8/2006 04:16 PM 發表

要把對戰用精靈都集中在一個卡帶中也要花時間通訊吧......
買六個EM總覺得有點兒誇張......

閣下真會開玩笑

(不過經過這暑假,我也差不多破產了XD)
所以以後要「睇銀包做人」了XD

你是怎樣破產的?
回復

原帖由 nikefootball 於 18/8/2006 16:14 發表

只係窮人一個...

我何來有錢...?   (路人甲:你買"送"打虎頭XD)
你從那方面見得我有= =??  雖然偶真的很節儉=V=||

(離題了XD)
回復

原帖由 fish 於 18/8/2006 04:24 PM 發表

我何來有錢...?   (路人甲:你買"送"打虎頭XD)
你從那方面見得我有= =??  雖然偶真的很節儉=V=||

(離題了XD)

wow~
唔認有$$$
比D evidence你睇下:
o_O偶剛放榜.....下個月去美國讀了~___~

我最後的結局就是死亡(願望@_@?)

(雖然我遲D都會去美國讀書XD) (爆逃...
回復

原帖由 nikefootball 於 18/8/2006 16:28 發表

wow~
唔認有$$$
比D evidence你睇下:

(雖然我遲D都會去美國讀書XD) (爆逃...
做exchange student 唔洗好多錢....7萬都唔洗 XDDD  (偶又離題了)

回topic吧: (亂寫的opinion)

DP.....快D出新料,我個post沈緊la.... /__\||
回復

原帖由 nikefootball 於 18/8/2006 16:22 發表

所以以後要「睇銀包做人」了XD

你是怎樣破產的?
已不想提了=.=|||
暑假支出>>暑假收入 就是了......
原帖由 fish 於 18/8/2006 16:31 發表

做exchange student 唔洗好多錢....7萬都唔洗 XDDD  (偶又離題了)

回topic吧: (亂寫的opinion)

DP.....快D出新料,我個post沈緊la.... /__\||
未經證實的算嗎XD?

不過真的很懷疑可信性XD
回復

原帖由 sapphire 於 18/8/2006 17:02 發表

未經證實的算嗎XD?

第一張....完全唔敢信,因為未有戰鬥圖片 (同埋如果我頭像既進化係咁我想死= =||)

第二張....serebii話fake...同埋如果係未出招應該有影
回復

登錄/註冊後可看大圖
不知如何有種肥版急凍鳥的感覺...
回復