香港寵物小精靈村落 論壇

加入
樓主: 紫靈
打印 上一主題 下一主題

[原創] * GIF 專門店 *可代做[ 動態 I D card ]了~~

關閉 [複製鏈接]
原帖由 Bon! 於 9/7/2006 11:13 PM 發表

=反話

仲有,i feel he is無聊,無緣無故串人

我說的不是反話
回復

原帖由 魔術師Chikorita 於 9/7/2006 23:14 發表

我說的不是反話

是幻影說反話,no you
回復

上面講既開始離題了~~
請做d唔會令人反感既野(有人投訴..Nido)
回復

原帖由 紫靈 於 9/7/06 20:03 發表

你省回吧,真貪心,我2個也不會幫你做

咁轉返,一個=.=
回復

底圖(請自己找→這兒,感謝yini_715)第5個
精靈:NO. (不要只打日/英/中文,必須打精靈的NO.)No.003 奇異花 No.006 噴火龍 No.059 奉神犬 No.149 啟暴龍 No.384 天空龍 No.249 利基亞   
ID姓名:紫夢龍
徽章:NO.(借用,感謝小帝↑)第1行,1-8
人物圖(請自己找→這兒,感謝幻藍 )第23行,第3個
字型:華康少女/娃娃/海報/童童  華康少女
字型色彩:綠色
框框色彩:紫/藍/橙/紅/綠  綠
回復

原帖由 紫夢龍 於 11/7/2006 20:45 發表
底圖(請自己找→這兒,感謝yini_715)第5個
精靈:NO. (不要只打日/英/中文,必須打精靈的NO.)No.003 奇異花 No.006 噴火龍 No.059 奉神犬 No.149 啟暴龍 No.384 天空龍 No.249 利基亞   
ID姓名:紫夢龍
徽章:NO. ...

之前有人被紫靈姐姐罵過!
動態 I D card與影相頭像之間只能選其中一個!不能貪心!
否則紫靈姐姐兩個也不會幫你做!
回復

回復 #139 NDS之子 的帖子

你隔山打牛呀?果一個應該係我=.="
回復

原帖由 dickylai 於 12/7/2006 09:46 發表

我就是不想直接說出那個就是你!
免得你丟臉!
回復

幫我轉1 d野 plz 最後1次呀 最後1次

登錄/註冊後可看大圖

弟1個:係http://i53.photobucket.com/albums/g69/86977369/Keroro___29305___21029___21205___20.gif
弟2個係:

登錄/註冊後可看大圖

弟3個係:

登錄/註冊後可看大圖

弟4個係:

登錄/註冊後可看大圖

弟5個係:

登錄/註冊後可看大圖

弟6個係:

登錄/註冊後可看大圖
出面個隻小精靈唔要 姐係要個人

回復

原帖由 dickylai 於 12/7/2006 09:46 發表

唔想被人鬧咪自己學自己整 lol,

去 D 大論壇大把教學。
回復