香港寵物小精靈村落 論壇

加入
樓主: Nido
打印 上一主題 下一主題

第一次砌既全[OU TEAM]...*

關閉 [複製鏈接]
Originally posted by BENNY2 at 2005-11-18 05:50 PM:

現在才發覺樓主是Nido...^^
討論是評team...不是骨好定震好...= =

你係誤導人地以為係討論骨定震好喎...=.=
仲話我離題...似係你改變議題多d...[E-Ang]

我話格拉可用地震,這不是評team嗎,但你就反對,先至討論e個話題,你唔反對就冇事,又賴我改變議題
回復

沒啥咪,只是說: 只要題目不離開OU team 就不艋離題

同一題目可以有不同的意見,大家請專重別人,不要為反對而反對

沒有解釋或意思的post會被刪除
回復

Originally posted by yipoke at 2005-11-19 12:20 AM:

我話格拉可用地震,這不是評team嗎,但你就反對,先至討論e個話題,你唔反對就冇事,又賴我改變議題

哇= =你改變左走黎賴我都有ga= =
唔通話我引誘你改變啦喎= =?
你唔話你自己控制唔到?= =orz

一來我之前是說皮可在team中可能較好你先至話我所謂「離題」...
二來我冇反過對用地震[E-Swe]...= =
三來我認為討論是大家有權發發言...講講自己意見...
討論有不同意見才是有意義的討論...
不然就只不過是個問答罷了...還有什麼意思= =
我反對有何不當= =???至少我都有極少的理句支持...
冇理由一定要我順你意= =

(以上皆是說理,沒要爭吵的意思^^")
回復

格拉SB用骨而DB用地震
因為SB替身常見,用骨可破,所以用骨
但DB替身不常見,地震又是全體攻擊招,所以用地震

成件事都係評緊樓主隻格拉,只係視乎樓主玩SB定DB而已
試問幾時有離開過「評team」這話題?
回復

Originally posted by Kimo at 2005-11-19 12:55 AM:

成件事都係評緊樓主隻格拉,只係視乎樓主玩SB定DB而已
試問幾時有離開過「評team」這話題?

只是他說我離題= =
回復

Originally posted by BENNY2 at 2005-11-19 01:08 AM:

只是他說我離題= =

這個問題不太重要吧.....=.="""

===================
地震命中威力有保障 , db打全場 , 是可靠的攻擊招
而骨回命中稍遜 , 但擁有破sub的功能 , 威力不比地震差 , 多是針對式地使用
用哪個就視乎樓主所期望的是什麼效果....
以上是廢話orz

[ Last edited by 可愛的兔兒 on 2005-11-19 at 02:23 PM ]
回復

我要求lock post..
一 : 宜家已經離題
二: 樓主好耐已無出voice......... ,此topic 已經無意義
三: 開始變做罵戰了............
回復